PR CUAET
-
Я вам в лс сбросила
-
Мой вопрос был если были ли какие то движения и АІР в декабре- январе. Я не уточняла те кто подались в конце 2023- или начале 2024. Просто последние АІР у украинцев я видела у сожалению в ноябре 2024, а хотелось бы чтоб оно все Снова двигалось, хотелась бы услышать от других что Снова начали получать перый Апрув)))
-
Підтвердження на пошту, після того як спіймали слот, може і не прийти. Це нічого страшного. Але за 30 днів, за 7 та за 3 дні до візиту в консульство вам прийде запит на підтвердження вашого візиту. Щоб підтвердити, дається час впродовж 30 годин. Підтверджувати потрібно саме в кабінеті, тому за цим стежте самостійно, бо лист на пошту може і не прийти або потрапить кудись не туди. Якщо пропустите хоч одне з трьох запитів, слот скасують.
-
Мені днів через 5 відповіли і додали
-
Добрий вечір. Підскажіть будь ласка, почала заповняти на новий Ворк Перміт і моєму синові якому 4 роки, просить оплатити біометрію, коли я натискаю(No), що мені в цьому випадку робити? Дякую!
-
Як треба писати про оплату за закордонний паспорт в банку для Торонто ?
-
Добрий вечір, Воркшоп: Подача аплікацій до університету – легко та зрозуміло Плануєш вступати до університету, але не знаєш, як заповнювати аплікації? Ми підготували воркшоп, на якому ти дізнаєшся: ✔️ Як правильно заповнити аплікацію крок за кроком. ✔️ Що врахувати, щоб підвищити свої шанси на вступ. ✔️ Як уникнути поширених помилок. 🎉 Сюрприз для учасників! Під час воркшопу ми проведемо розіграш, і 6 щасливчиків отримають повністю оплачену подачу аплікації до університету! 📅 Дата: 8 лютого 🕒 Час: 11:00-12:30 📍 Локація: #100, 10578-113 Street NW Edmonton, AB T5H 3H5 Участь безкоштовна! Реєстрація обов’язкова. Посилання на реєстрацію docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6LTg5CypqPtgFYDYuITC46vQJo4lilfSGjE-w_1LPbfhwfA/viewform?usp=header 🗨️ Маєш запитання про процес подачі документів? Ми будемо раді відповісти на всі твої запитання під час воркшопу! Приходь, дізнавайся більше та зроби перший крок до своєї мрії! 🚀
-
Тут є шикарна інструкція в закріплених
-
Не впевнена, що ця гілка підходить, але спробую. Ситуація така: подала сина-школяра на продовження Study Permit, при зверненні до СервісОнтаріо, helth card йому оновити відмовилися, сказали приходити, коли буде рішення щодо Study Permit. Хоча на ontario.ca англійською по білому прописано, що утриманці тимчасових резидентів з відкритими ворк пермітами (працюю full time більше 6 місяців на онтарійского роботодавця) мають право на OHIP. Може хтось мав досвід з оновленням карти здоров'я в Онтаріо для дитини в подібній ситуації?
-
А розкажіть будь ласка як доставку замовлятиDHL?
-
Добрый вечер! Подскажите , пожалуйста, Какую дату указывать в expire date внутреннего паспорта Украины?
-
Я раніше No і поставила) але в чатах начиталася і виправила на Yes)
-
Help please! ситуація така: подала сина-школяра на продовження Study Permit, при зверненні до СервісОнтаріо, helth card йому оновити відмовилися, сказали приходити, коли буде рішення щодо Study Permit. Хоча на ontario.ca англійською по білому прописано, що утриманці тимчасових резидентів з відкритими ворк пермітами (працюю full time більше 6 місяців на онтарійского роботодавця) мають право на OHIP. Може хтось мав досвід з оновленням карти здоров'я в Онтаріо для дитини в подібній ситуації?
-
Доброго дня,маю запитання,колись давно ставала на чергу щоб отримати паспорт для дитини і ось прийшла повідомлення для підтвердження але на дві різні години для однієї дитини,я підтвердила але то мало бути для різних доньок,як думаєте чи можна це якось перереєструвати на іншу доньку ?
-
Коли статус паспорту зміниться на Виготовлено- заходите на DHL , там окремий пункт - доставка паспорту , сплачуєте… вам на пошту надійде квитанція . Пишите заяву , яка прикріплена на сайті. Потім квитанцію і заяву надсилаєте на електронну пошту, яка вказана на сайті