PR CUAET
-
Не впевнена, що ця гілка підходить, але спробую. Ситуація така: подала сина-школяра на продовження Study Permit, при зверненні до СервісОнтаріо, helth card йому оновити відмовилися, сказали приходити, коли буде рішення щодо Study Permit. Хоча на ontario.ca англійською по білому прописано, що утриманці тимчасових резидентів з відкритими ворк пермітами (працюю full time більше 6 місяців на онтарійского роботодавця) мають право на OHIP. Може хтось мав досвід з оновленням карти здоров'я в Онтаріо для дитини в подібній ситуації?
-
А розкажіть будь ласка як доставку замовлятиDHL?
-
Добрый вечер! Подскажите , пожалуйста, Какую дату указывать в expire date внутреннего паспорта Украины?
-
Я раніше No і поставила) але в чатах начиталася і виправила на Yes)
-
Help please! ситуація така: подала сина-школяра на продовження Study Permit, при зверненні до СервісОнтаріо, helth card йому оновити відмовилися, сказали приходити, коли буде рішення щодо Study Permit. Хоча на ontario.ca англійською по білому прописано, що утриманці тимчасових резидентів з відкритими ворк пермітами (працюю full time більше 6 місяців на онтарійского роботодавця) мають право на OHIP. Може хтось мав досвід з оновленням карти здоров'я в Онтаріо для дитини в подібній ситуації?
-
Доброго дня,маю запитання,колись давно ставала на чергу щоб отримати паспорт для дитини і ось прийшла повідомлення для підтвердження але на дві різні години для однієї дитини,я підтвердила але то мало бути для різних доньок,як думаєте чи можна це якось перереєструвати на іншу доньку ?
-
Коли статус паспорту зміниться на Виготовлено- заходите на DHL , там окремий пункт - доставка паспорту , сплачуєте… вам на пошту надійде квитанція . Пишите заяву , яка прикріплена на сайті. Потім квитанцію і заяву надсилаєте на електронну пошту, яка вказана на сайті
-
Ні на візі тор рекорд, але заявка зразу на всіх заповнюю
-
А можите скинути те відео? Дякую.
-
Кріпила його мед огляд від 2022, фінанси - лист з супровідною довідкою з банку і листом від мого роботодавця, його довідку зі школи що вчиться, лист про ексепшен - що йому дають стаді перміт бо він в початковій школі. Його стаді перміт і мій перміт теж додавала 🫣
-
Я дивилася відеоінструкцію по заповненню вп/візітор для дітей, і там сказав консультант що дітям потрібно здати відбитки і сплатити fee. Тому треба. 🤷🏼♀️
-
А треба кріпити WP мій? Яи далі в анкеті десь заповювати дати з нього? Так як дитина неповнолітня. Ій Study дадуть на дати WP батьків?