PR CUAET
-
Тут неподалеку погорело недавно кондо билдинг, слегка. Вот вопрос, как к примеру такие дела со страховой улаживаются? Не живут люди в своей праймари резидентс, а ее сдают тишком-нишком. И сабмитят клейм от своего имени на компенсацию? Типа там не тенанты в это время, а мы жили. А страховая может докопаться? А там и лендер узнает?
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка, чи додає такий сертифікат бали до програми еміграції?
-
В мене таке показує при наступному вході, та нічого не прийшло на пошту і не має в кабінеті жодного заплановаонооо візиту. Що це може означати?
-
Коли займаєшся улюбленою справою - це приносить радість і задоволення!
-
Будь ласка підкажіть я одну дитину записала на подачу,а другу не можу зайти.
-
Так є візітор то до неї обрати візітор і це буде правильно? Або стаді але її ще не треба стаді перміт
-
Опитування заповнюється від імені того на кого ви будете подавати заявку. Тобто дитини. У неї не work. Vizitor там є?
-
Маю запис на 17 лютого. На жаль, не приходило підтвердження, як спіймала слот, і за 30 днів також не було. І повірте, я кожного дня перевіряю кабінет. Але візит в кабінеті є, і нікому він не перейшов. Написала листа в Посольство в Оттаві - тиша. Летіти мені з Ванкуверу. Наче надія є, що слот ще мій, але білет поки не купую і чекаю лист за 7 днів. Поділюсь пізніше, своїм кейсом.
-
Є багато відео по візитору. Вам стаді ще думаю рано. Та і складніше аплікація.
-
Так. Це правильніше буде
-
Щиро вітаю Вас
-
А що писати там де пише консульська установа? Дякую