PR CUAET
-
Доброго вечора громадо. Направте на шлях істинний 😊. Подаємось на продовження owp. Син в цьому році став студентом. Питання: як правильно зробити, подати на продовження тільки для owp.? Чи зможу я отримати owp і study permit разом в одній аплікації на продовження cuaet?
-
Товарищи не могу понять. Если нанимать может обычная семья. А в форме 5983 нудно указывать бизнес номер роботадателя…. То выходит не обычная частная семья должна быть а с зарегистрированым бизнесом … или я что то не так понимаю?
-
Швидше чекають на укладання мирної угоди,щоб запропонувати усім повернутися відбудовувати свою країну(зв слів міністра)
-
Добрий! Підкажіть будь ласка , а скільки вам часу знадобилося клікати по блакитним , щоб зʼявилося віконце все буде видалено…бо я вже 20 хв і ніяк
-
Якщо подовжено WP до 2027 року, чи потрібно робити нову візу , якщо попередня діє до 2026?
-
Я правильно розумію, зайти на е консул хтось другий мусить, а не я? Бо там відразу залогуватись просить
-
Видавання бажаного за дійсне(((
-
Доброго вечора громадо. Направте на шлях істинний 😊. Подаємось на продовження owp. Син в цьому році став студентом. Питання: як правильно зробити, подати на продовження тільки для owp.? Чи зможу я отримати owp і study permit разом в одній аплікації на продовження cuaet?
-
User Мар'яна has 1/3 warnings; be careful! Reason: Тема політики - у флуд Останні два повідомлення видалено
-
@maryanazubchenko [703167263] попереджений (1 з 3). Причина: політики - у флуд Останні два повідомлення видалено
-
Перепрошую 😊
-
Дякую
-
Якщо у Вас є намір перетинати кордон, то так. Якщо не плануєте виїзджати з Канади, то ні. Віза потрібна тільки для перетину кордону.
-
Де там ?
-
Пишіть, будь ласка, у відповідну гілку: t.me/prcuaet/19036 Дякуємо
-
Ні маєте ви,якщо для вас потрібен паспорт
-
Ніхто ще не робив тест? Де він робиться?
-
services.mvs.gov.ua/services?q=&category=%D0%92%D0%B8%D1%82%D1%8F%D0%B3%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%BE+%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C Звідси довідку беріть
-
Я не чекав поки зі мною хтось звʼяжеться. Я знайшов нову роботу в такому ж NOC через тиждень після скорочення і завантажив документи від нового роботодавця (job offer, employment letter, employer declaration and authorization, business license) протягом тижня.
-
services.mvs.gov.ua/services?q=&category=%D0%92%D0%B8%D1%82%D1%8F%D0%B3%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%BE+%D0%BD%D0%B5%D1%81%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C
12 Jan 2024, 17:45
404190/467007
4 minutes ago