PR CUAET
-
Підкажіть, будь-ласка, якщо продовжити паспорт, то можна податися на новий ворк перміт?
-
А якщо немає,це дуже погано ?
-
Змінили час та пояс на нормальний і перевіряйте кабінет як тільки він отямитися і дасть це зробити
-
А після того, як погроза вийшла «видалити дані» і змінила час, яку кнопку натискати: відмінити чи почати заново?
-
Инна Коган
-
Питання, всі добавляють цю форму при подачі на новий ворк перміт до 31 березня 2025?
-
В Гугле поищите прям так и пишите кризис форма
-
Останнє питання хотів би ще. Якщо хтось скасує візит, то чи він появиться знову в спискі який ми відкриваємо по такій схемі?
-
А где ее найти? Можно ссылку?🙏
-
Писать в кризис форму, я думаю
-
дякую
-
найраніше знайшов в отаві на 5 серпня, дякую за допомогу
-
Обираєте Work permit
-
яке саме у Вас питання?
-
Дуже дякую, все спрацювало в вдалося зловити слот. Єдине що… із інкогніто вкладки мені Дія ніяк не відкривалася, спрацювало із звичайного хрому.
-
Дякую але це то саме що з дії. Там на листі внизу написано що це не підходить для легалізації
-
От тільки побачила що треба форму 5707
-
Дякую але це той самий документ що з дії і власне там є також примітка що не підлягає консульській легалізації
-
Начебто скасовані слоти йдуть людям хто в черзі очікування, але були відгуки що знаходили аєвільний слот серед синіх тих що з січня по липень, попробуйте знайти, в мене нервів не вистачає
-
Так старий
12 Jan 2024, 17:45
404259/472618
less than a minute ago