PR CUAET
-
А где ее найти? Можно ссылку?🙏
-
Дуже дякую, все спрацювало в вдалося зловити слот. Єдине що… із інкогніто вкладки мені Дія ніяк не відкривалася, спрацювало із звичайного хрому.
-
От тільки побачила що треба форму 5707
-
Так старий
-
Звичайно, вам просто треба знайти роботу в США на якій погодяться зробити вам H1B/ H2B візу
-
От тільки у переліку документів для закордонного паспорту дитині із 16 років є ID картка і не схоже, що це опціонально або для тих, хто вперше отримую. Тепер нервуюся, чи приймуть на подачу на новий паспорт, якщо дитині виповниться 16 і в неї нема ID картки… чи був в когось такий досвід у 2025? Дякую
-
Дуже-дуже дякую за допомогу!!! І дітям взяла слоти, на 31 липня. Все на 1 день. Юхуууу
-
Так, читала про це. Старшому як раз 18 буде на той час, як ми слот зловили і він мав ID, але загубив. Молодшій не було 14 як ми поїхали, тож в неї не було ID картки. Того і панікую… дякую за підказки.
-
Мене ще цікавить одна річь. Мене не будо в україні більше 10 років, я не впевнений, не можу знайти відповідь в інтернеті, чи потрібно мені спочатку обновити паспорт український? Я не бачу на ньому ніякої дати коли він не дійсний стає, але я чув від батьків що начебто там фотографію треба обновити чи щось таке. Ви на знаєте чи це важливо для подачі на закордонний паспорт?
-
Она не подходит потому что не верифицируема никаким способом. Ничем от фотошопа не отличается