PR CUAET
-
Дальше не знаю куда нажимать?
-
Так , тіпа якщо немає родичів тут то ти хуже , А взагалі не дивуюсь Український менталітет - аби самому було добре 👌 Я навіть в центри не хожу українські
-
Добре дякую Вам дуже
-
З телефон мабудь погано завтра попробую з ноутбук
-
Как то не сходится. Заявка в марте 2024. Еледжибилити нету, но криминал чек в процессе? Как так?
-
Починаю вчити французьку з нуля, через сім місяців дам знати 😃
-
Доброї ночі громадо. Підкажіть будь ласка, на виготовлення закордонного паспорта дорослій людині до списку документів треба додати ще фотографію ?😳 Вони там хіба не фотографують на місці? Дивлюся сайт консульства в Торонто.
-
У кого була така ж проблема при вході що робити Через дію не пускає
-
Здравствуйте. При продлении студент пермит, необходимо загрузить форму 5709. Но у меня не получается это сделать, выдаёт ошибку. Посоветуйте пожалуйста что сделать
-
На non-EE треба подаватися коли є номінація від провінції? Я правильно розумію?
-
Та я пробувала через банк і ось таке мені видає((
-
Так і є Ми ноутс замовили: Eligibility - not started Criminality check - passed Як у них так виходить, хз Заявка від 2 листопада 2023
-
Буває, краще всього заходити ключ або хоча б через банк
-
Інший спосіб оплати це через Canada Post?
-
Мою питання до тих хто з Едмонтону та робив паспорт в іншому консульстві. Ви знову летіли для отримання паспорту чи є якийсь шлях отримати паспорт в Едмонтоні?
-
Це капець. В них не тільки на тій стадії проблеми😡. Щоб ще дорослому робити фотографію як дитині…. Я в шоці, якщо чесно
-
Інкогніто з хрому пробували? Історію кукі чистили?
-
24 міс під керівництвом піенга. Де ви про 6 років прочитали? Чоловік з досвідом геолога інженера і освітою нафти і газу тут працював інженером без апеги. Не ЕІТ, не піенг , а просто інженер. Зараз знайомий так само працює і подав на піенга
-
Так краще мати, на стадії фотографування часто в них проблеми 😭
-
В них багато чого є написаного на сайті, а по факту не хочуть робити😡
12 Jan 2024, 17:45
404384/467921
31 minutes ago