PR CUAET
-
Здравствуйте. При продлении студент пермит, необходимо загрузить форму 5709. Но у меня не получается это сделать, выдаёт ошибку. Посоветуйте пожалуйста что сделать
-
На non-EE треба подаватися коли є номінація від провінції? Я правильно розумію?
-
Та я пробувала через банк і ось таке мені видає((
-
Так і є Ми ноутс замовили: Eligibility - not started Criminality check - passed Як у них так виходить, хз Заявка від 2 листопада 2023
-
Буває, краще всього заходити ключ або хоча б через банк
-
Інший спосіб оплати це через Canada Post?
-
Мою питання до тих хто з Едмонтону та робив паспорт в іншому консульстві. Ви знову летіли для отримання паспорту чи є якийсь шлях отримати паспорт в Едмонтоні?
-
Це капець. В них не тільки на тій стадії проблеми😡. Щоб ще дорослому робити фотографію як дитині…. Я в шоці, якщо чесно
-
Інкогніто з хрому пробували? Історію кукі чистили?
-
24 міс під керівництвом піенга. Де ви про 6 років прочитали? Чоловік з досвідом геолога інженера і освітою нафти і газу тут працював інженером без апеги. Не ЕІТ, не піенг , а просто інженер. Зараз знайомий так само працює і подав на піенга
-
Так краще мати, на стадії фотографування часто в них проблеми 😭
-
В них багато чого є написаного на сайті, а по факту не хочуть робити😡
-
Вони самі казали, що можна замовити доставку куди треба
-
Вони не дуже хочуть займатися пересилкою між консульствами, але спробуйте напишіть їм
-
Він вже готовий і прийшов до Оттави,ось чому питаю
-
Замовте доставку паспорта в Едмонтон
-
Это моя ситуация. Документы на изготовление третьего паспорта Консульство приняло, сказали что помогут, но по срокам сказали не обольщаться . Ждала с сентября, паспорт таки изготовили в конце января.
-
Мені сказали в Оттаві що я не можу замовити ніяку доставку,все прийде до Оттави,а там йдіть до консульства в Едмонтоні і пишіть заяву,ось чому питаю,що може хтось вже це робив і як краще все ж таки
-
Пишіть лист в консульство з проханням прийняти. Він має бути підопічним( інвалідом) щоб його прийняли. Він має сам ловити слот, якщо дієздатний.
-
США приостановили программу для беженцев из Украины U4U, United for Ukraine. Прием заявок приостановлен до тех пор, пока Служба не рассмотрит все запросы, которые уже поданы. Так что не все так плохо. Возможно, ещё и будут одобрять
12 Jan 2024, 17:45
404392/437870
4 minutes ago