PR CUAET
-
Так краще мати, на стадії фотографування часто в них проблеми 😭
-
В них багато чого є написаного на сайті, а по факту не хочуть робити😡
-
Вони самі казали, що можна замовити доставку куди треба
-
Вони не дуже хочуть займатися пересилкою між консульствами, але спробуйте напишіть їм
-
Він вже готовий і прийшов до Оттави,ось чому питаю
-
Замовте доставку паспорта в Едмонтон
-
Это моя ситуация. Документы на изготовление третьего паспорта Консульство приняло, сказали что помогут, но по срокам сказали не обольщаться . Ждала с сентября, паспорт таки изготовили в конце января.
-
Мені сказали в Оттаві що я не можу замовити ніяку доставку,все прийде до Оттави,а там йдіть до консульства в Едмонтоні і пишіть заяву,ось чому питаю,що може хтось вже це робив і як краще все ж таки
-
Пишіть лист в консульство з проханням прийняти. Він має бути підопічним( інвалідом) щоб його прийняли. Він має сам ловити слот, якщо дієздатний.
-
США приостановили программу для беженцев из Украины U4U, United for Ukraine. Прием заявок приостановлен до тех пор, пока Служба не рассмотрит все запросы, которые уже поданы. Так что не все так плохо. Возможно, ещё и будут одобрять
-
Ого...хоть бы уже пришел быстрее
-
Багато хто хотів так отримати, але...поїхали та й забрали 🥲
-
Дааа. Оччень странно и непонятно. Спасибо за информацию.
-
Та да. Отправила в Консульство заявление на доставку через DHL и скрин квитанции об оплате по почте и на имейл Консульства. Не знаете : этого достаточно или всё таки лично ещё нужно отвезти ?
-
Нікого не слухайте. Якщо паспорт був дійсним в лютому 2022 року, то він залишається дійсний до кінця війни.
-
Доста точно Но вас скорее всего не ответят
-
Чи має вже хтось досвід отримання Еligibility за громадянським шлюбом ?Буду вдячна за відповідь
-
Доброго здоров'я, панство. А як і де замовити ноутс?
-
А ще є якісь групи по США ?)
-
Здається кімната в двох кімнатній квартирі, всі умови ,є паркінг р-н Walden, 850 dol.
12 Jan 2024, 17:45
404402/437870
2 minutes ago