PR CUAET
-
Пишіть лист в консульство з проханням прийняти. Він має бути підопічним( інвалідом) щоб його прийняли. Він має сам ловити слот, якщо дієздатний.
-
США приостановили программу для беженцев из Украины U4U, United for Ukraine. Прием заявок приостановлен до тех пор, пока Служба не рассмотрит все запросы, которые уже поданы. Так что не все так плохо. Возможно, ещё и будут одобрять
-
Ого...хоть бы уже пришел быстрее
-
Багато хто хотів так отримати, але...поїхали та й забрали 🥲
-
Дааа. Оччень странно и непонятно. Спасибо за информацию.
-
Та да. Отправила в Консульство заявление на доставку через DHL и скрин квитанции об оплате по почте и на имейл Консульства. Не знаете : этого достаточно или всё таки лично ещё нужно отвезти ?
-
Нікого не слухайте. Якщо паспорт був дійсним в лютому 2022 року, то він залишається дійсний до кінця війни.
-
Доста точно Но вас скорее всего не ответят
-
Чи має вже хтось досвід отримання Еligibility за громадянським шлюбом ?Буду вдячна за відповідь
-
Доброго здоров'я, панство. А як і де замовити ноутс?
-
А ще є якісь групи по США ?)
-
Здається кімната в двох кімнатній квартирі, всі умови ,є паркінг р-н Walden, 850 dol.
-
Це нормально, основним заявником виступає дорослий. Питання про Funds присутні в анкеті 5708.
-
User Андрей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Kristinna has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Ангелина Пинязева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Ксения has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Допомагаю людині з деменцією та хлопцю з раком мозку. Працюю 24/7 майже. Тупо psw, але на даний момент без сертифікатів (але планую отримати). Роблю масаж також, та терапію усіх типів (хлопець з раком мозку майже не контролює себе, то я підтримую його ментальний стан у relax стані,щоб гірше не становилося). Роблю більше, ніж роблять psw на даний момент, але зареєстрований у компанії як independent contractor/self employed
-
User Марина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Всем доброго времени суток. У кого есть опыт подачи заявки на продление Work Permit из заграницы. В частности Европы. Видел в тик-токе что нельзя, но так и не понял есть ли реальные проблемы при онлайн оформлении?
12 Jan 2024, 17:45
404410/472634
3 minutes ago