PR CUAET
-
В мене вчора один раз так було,а потім пропустило
-
А якщо дитині 9 років, теж можна робити окремий кабінет? Дуже дякую за відповідь ❤️
-
Ніби ж вже знали цю інформацію, саме тому Адміністрація збирала підписи під петицію Зібрали бо 1к
-
Мне дали на 10 лет (продлили )
-
Нет не ВП , а Визу ! Я думала Вы о визе .
-
Ворк перміт дається на три роки або до кінця дії паспорта, якщо паспорт дійсний менше ніж + 3 роки. Ніколи не зустрічала, щоб дали на більший строк. Візу можуть дати на 10 років або до кінця дії паспорту, або на три роки а о на півроку. Там логіки немає :) а от ворк перміт на три роки.
-
Подскажите , пожалуйста , как Вы подавали и откуда заявку о продлении Ворк Пермит , и через кого можно эту услугу осуществить ? Есть ли волонтеры в помощи этогопроцесса ? Поделитесь инфо , плиз 🙏
-
отримала офіційну відповідь від консульства в Торонто: Чи можливо подати на закордонний паспорт хлопцю 16 років, якщо він не має внутрішнього документа? якщо в нього дійсний закордонний паспорт, тоді так
-
Добрий день. Хтось підкаже по яким дням можна забирати готовий паспорт Оттаві?
-
і QR код же не завжди генерують? іноді ж можуть написати «зверніться до тцк за місцем прописки для уточнення даних»?
-
я ж вірно розумію, що якщо зараз реєструватимусь у резерв+, мені бахнуть штраф за те, що занадто пізно?