PR CUAET
-
Прийшов eCOPR P2 11 жовтня
-
Хай мама запише його з свого акаута як підопічну особу
-
бо, я так розумію, можуть же обʼявити в розшук людину яка вчасно не оновила дані? я вибачаюсь, якщо задаю дурні питання, просто мало знаю з цього приводу
-
Моя хронологія отримання паспорту вже з Резерв+, зі старим паспортом, який повертав у консульство в Едмонтоні, і доставкою DHL. Візьміть до уваги що оплата DHL була 4 листопада, трек номер отримав 4 грудня, паспорт прибув у консульство 16 грудня, забрав коли мав на це час.
-
Так я ж вам написав вище, якщо хочете дізнатися про свій статус то зробіть це через ДІЮ, без реєстрації в Резерві + в данний момент. youtu.be/kV6ENubs_qY?si=3BXjpw8L2_tqNd5Z Але коли вже будете подаватися на новий паспорт то всеодно можуть запросити додаток Резерв+.
-
Доброго дня,маю запитання.якщо я в Канаді більше року а на весні мені потрібно злітати в Україну,якщо я візьму довідку про не судимість вона буде скільки дійна?
-
але якщо напишуть «актуалізуйте дані за місцем прописки», то це одразу допобачення будь-які консульські послуги? якось можна це питання вирішувати потім?