PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, а довідку про несудимість потрібно робити лише коли виїхав з України? Не можливо її витягати з дії та перекласти за кілька днів до виїзду?
-
Вітаю! Допоможіть, будь ласка, розібратися: 1) Маю питання щодо продовження дитячої visitor visa. Скоро прилітаєм з дочкою в Канаду на 1 тиждень (а потім ще раз приїдем до літа облаштовуватися). В дочки віза діє до серпня цього року (до кінця дії паспорту- до 08.2024). Знаю, що треба подаватися он-лайн на продовження всередині Канади.. Нам це робити зараз в січні не треба? Вже в наступний приїзд до серпня, так? Дочці зробили новий український паспорт.. І за скільки днів до закінчення дії візи їй можна вʼїхати в Канаду? 2) Питання щодо мого work permit: Мені видали візу на 2 роки до кінця дії паспорту. Але я вже зробила новий і хочу в аеропорту отримати work permit на 3 роки по новому паспорту. Чи можливо так?
-
Терміново мама та син шукаємо житло студія або 2 1/2 , 3 1/2. Бюджет 1200 долл.Прошу в особисті або на тел. +1 (514) 583-1750
-
5 березня чоловік їде до консульства, відпишусь як все пройде
-
можно ли заказать справку о несудимости с Украины в украинских консульствах в Польше?
-
Я вчора був у Консульстві у Торонто. Ніхто нічого не питає. Але і закон ще не прийняли.
-
Спасибо. У меня на 10 дней позже.
-
Доброго ранку всім) Є тут хтось, хто отримав ПР по гуманітарці цього року? Щось таке враження, що все стоїть і давно…після їх протестів весною, процес заглох…
-
Вказували, прикладали ВП і свідоцтво про шлюб. Чекаємо на результат)
-
Всім привіт Намагаюся вже днів 10 виловити слот в консульство на новий паспорт, і ніяк… Може є якись лайфхак чи це взагалі реально?
-
Добре, дякую!👍
-
Покажіть нові паспорти при отриманні WP, отримаєте на 3 роки одразу під новий паспорт
-
Так, звичайно :) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/poland.html
-
Может зависит от провинции. Мы получили пару дней назад eCoPR. Провинция Онтарио. Весь процесс с момента подачи занял 5 месяцев (2,5 мес до одобрения и 2,5 до получения eCoPR). Так что желаю вам терпения и чтобы все получилось.
-
Доброго ранку. Нам казали, що треба ОБОВ'ЯЗКОВО свій аккаунт
-
Подскажите пожалуйста, а у вас запрашивали информацию о службе в армии?
-
Вау! Супер быстро. Поздравляю! Наверно все зависит от офицера. Мы тоже в Онтарио, ждем еще с марта (подача).
-
Підкажіть, будь ласка, наскільки критично, якщо в референсі від українського роботодавця вказало лише, що робота була full time, без зазначення кількості годин на тиждень ? Всі документи вже перекладені на англійську і тепер переживаю щодо цього моменту
-
Вітаємо! Ви в серпні подавалися ?
-
А что именно вы указывали?
12 Jan 2024, 17:45
40459/465915
26 minutes ago