PR CUAET
-
Добрий день. Хто нещодавно подавав документи на паспорт в Торонто? Яка система оплати? Така як і була? Чи можна картою на місці розрахуватися? Є у когось реквізити якщо платити наперед потрібно?? Дякую 🙏
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка. Можливо хто знає, якщо дитина народжена в Канаді чи потрібно її вписувати в форму 008 там де утриманці. Як правильно має бути? Бо чула і так і ні. І думаю як правильно
-
Підкажіть будь ласка , все зробила по інструкції( дякую велике за цю інструкцію !!!) але в візитах нічого не з‘явилось , та я хотіла спробувати ще раз але пише це , але в візитах пише візитів не знайдено і на почту нічого не приходило
-
Ну вот у меня уже 4 месяца после BIO. Глухо как в танке. И даже долбаного трекера нет. Только ноутсы можно заказать(
-
Жодного вересня не бачив ,тільки жовтень ,або листопад . Де ви бачили вересень ?
-
Я так зрозумів їх і будуть скорочувати ,бо сенсу з цих працівників ,так само ,як з того ,що намагатися ситом ,вичерпати всю воду з Тихого океану .
-
Это ответ по форме 5562 Travel?
-
Ви знаєте, якщо до 31 березня нічого не буде, краще зробіть. Сума не дуже велика. Щоб потім не хвилюватися. Ми доки не отримали у січні фд, теж збиралися подавати , на всяк випадок. Хто їх знає, що могли запросити.
-
Зрозуміло. Дякую
-
Дякую!
-
Підкажіть будьласка як ви ловили по рекомендації слот?
-
Я чекав 1.5 місяця. Це мінуси низької вартості курсів 😂 Знаю вони зараз шукають додатково репетиторів в штат.
-
Всім привіт, Підкажіть пліз. По компрехенсів чек. Ситуація Notes, нам так і не прийшли. Ми їм дзвонили, казали що бачать наш запит - чекайте. Вже 4 місяць пішов) MP відписав, що IRCC, не може надати інфк, оскільки третя організація проводить background check. Що саме за організація інфи не надали. Як можна дізнатись, що за організація, і отримати статус хоч якийсь?
-
Подача 15.11.24 - поки що тиша.
-
Пробачте, хтось може підказати, якщо приїхати та буде багато людей та час пройде дадуть паспорт чи відправлять додому на другий раз? Дякую.
-
Та я бы особо и не переживал, просто не хочется wp обновлять, снова кучу денег в никуда(
-
Да )
-
Так що мій рекорд ви ще не побили. Тож все гаразд. Це сарказм😂
-
Доброго дня! Порадьте укр нотаріуса в Торонто. Потрібно зробити нотаріально завірену копію Диплома, додатку та свідоцтва про шлюб.
-
А вона прикріпляти у гілці, щоб ми теж бачили? Бо я теж не бачила. Я, чесно кажучи, вже чекала, що грудень почнуть
12 Jan 2024, 17:45
404647/473860
5 minutes ago