PR CUAET
-
Приветствую Подскажите, пожалуйста, у родни только дошли руки вклеить визу! Виза с апреля месяца 2022 года!!!! Но понятное дело, уже все поменялось Что сейчас нужно для вклейки визы?
-
скажіть будь ласка, візітори для дітей теж важливо подати до 31 березня 2025, чи то вже не важливо, головне ворк перміти батькам?
-
дякую за відповідь. Я так і думав) Тепер, як знайду роботу, відправлю їм 2й реквест з, сподіваюсь вже, новим джоб офером)
-
Те саме ) замовили навіть ноутси...але ще не прийшли, вже місяць як чекаємо.Сподіваюся скоро.
-
Ні, не вірно розумієте. За те, що ви вчасно не зареєструвалися в резерв+ і тільки зараз це зробите, штрафу не буде. Штраф може з'явитися, якщо на вашу українську адресу прийде повістка і ви по ній не з'явитеся. Але це не залежить від того зареєстровані ви в резерві чи ні. Це залежить від того, яку вашу адресу бачить ТЦК в базах даних. Якщо ви давно не оновлювали інформацію про себе, то вони бачать вашу українську адресу, тому можуть надіслати туди повістку, бо думають, що ви в Україні. Тому в інтересах самої людини, що за кордоном, змінити інформацію про себе на актуальну (тобто вказати закордонну адресу та телефон). А це можливо зробити лише через резерв+ (я не беру до уваги варіант з відвідуванням ТЦК, бо це самогубство, якщо немає поважної причини, завдяки якій нечіпатимуть і можна спокійно туди йти).
-
Але тут не вказано вік дитини.
-
Скажите, пожалуйста, где можно запросить бумагу о прохождении мед. осмотра, так как муж потерял этот лист
-
Існує думка що разом довше
-
А после получения ecopr нужно ли что-то делать? Фотографии уже в pr portal, давно висят в статусе «in review with ircc » Не получилось подтянуть кейс карты, потому что не находит заявки. Возможно нужно заявку на карту заводить?
-
Підкажіть, чи впливає на швидкість розгляду заявки,якщо подаешь одну аплікацію на двох членів родини,чи краще окремо? (Ми подружня пара,свідотство про шлюб маємо з перекладом на англ.ще з України)
-
Дякую. Але мене насторожує трактування, що візитом рекорд втрачає силу при виїзді з країни.
-
Знакомые ждали на новый вп 4 месяца.
-
У цьому питанні немає згоди. Багато людей під час повторного прибуття питали офіцерів - і іноді їм казали, що він залишається чинним, іноді давали новий - думаю це найкращий спосіб - запитати у офіцера.
-
це в них класична відмова в візі з-за кордону
-
Доброго дня! У мене така ситуація: у сина work permit до 2027 року і паспорт також до 2027, хочу зараз до 31 березня 2025 року податися ще на продовження work permit , на новий паспорт подалася, але ще його немаю, чи варто подаватися на work permit якщо немає нового паспорта?
-
Спасибо большое!
-
t.me/prcuaet/14603/247026 Попробуйте по этой инструкции, у меня сразу нашло. Больше ничего делать не надо.
-
Дітей можна після, на підставі документів батьків
-
Якщо писати офіцеру, що чекаємо на новий паспорт і коли отримаємо тоді прикріпляємо новий паспорт і на основі цього дадуть продовження ворк перміт
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка: у формі 5710 на запитання Your original entry to Canada яку дату вносити? Самий перший вʼїзд, навіть, якщо він був 10 років тому, чи перший вʼїзд under CUAET?
12 Jan 2024, 17:45
404683/439190
about a minute ago