PR CUAET
-
В мене аналогічно, нічого не прийшло лиш таке повідомлення викидає коли входжу знову. І в мене пише прізвище, але це тому, що я для сина ловила
-
Дякую. То навіть ті студенти, які приїхали за куает і отримали стаді перміти, переробляли їх потім під коледж?
-
Я в июле подался, примерно та же история.
-
Дуже дякую.
-
Для коледжа - спеціальний - його не видають на основі програми CUAET. Для подачі на стаді перміт для коледжу вам треба перше бути зарахованим в коледж і отримати від них лист - підтвердження. Тоді вже будете подаватися.
-
0 порталов, 0 FD
-
Подскажите может у кого-то была похожая ситуация , ворк пермит так и не пришел по почте , после апрува прошло 1,5 месяца . Написала в IRCC web form, но ответа пока нету , можно ли еще предпринять какие-то действия или только ждать?
-
По CUAET видавали в аеропорту стаді перміт для школи. Для університетів і коледжів ніхто не видавав просто так в аеропорту - для цього треба подавати окрему аплікацію - основна вимога бути зарахованим в коледж.. Колись було простіше і безкоштовно. Зараз треба показувати певну суму коштів на рахунку - приблизно 25 тисяч канадських доларів. Вся інфо є на офіційному сайті IRCC.
-
Подали на ворк перміт 6 грудня ,мене і чоловіка разом.Чекаєм вже 2 місяці.Сина подали окремо -отримав через 2 тижні.Питання,роз'ясніть будьласка, в листі який отримала ,написано шо можем працювати до 4 червня. Що робити якшо не прийде продовження? Ми маєм покинути країну?
-
Я ще не втрачаю надію…
-
Прослідкувати виготовлення і відправку ПР карт можна. Для цього можна зробити наступне: Підключення програми PR Card; 1. Увійдіть у свій обліковий запис CIC (gkey) як зазвичай. 2. Перейдіть на сторінку, на якій ви натискаєте «Перевірити повний статус заявки», щоб переглянути свою заявку та повідомлення. 3. Але не натискайте цю кнопку, а натисніть «Додати свою заявку до свого облікового запису» . 4. Виберіть «Категорію» з спадне меню як «Картка постійного жителя» 5. У розділі «Деталі програми» виберіть «Будь ласка, виберіть один» «Унікальний ідентифікатор клієнта (UCI) та прізвище» 6. Введіть свій UCI так, як це БЕЗ ПРОБІЛІВ і БЕЗ ДЕФІСІВ 7. Введіть свою прізвище та Ім’я, як на вашому CoPR – тут мають значення ВЕЛИКІ та МАЛОГО РЕГІСТРУ 8. Складний, розділ «Місце народження» . Тут «Місто/місто народження» має дуже вирішальне значення . Скопіюйте його таким, яким він є на вашому CoPR, будь-які коми, верхній/нижній регістр, пробіли, просто скопіюйте це сюди. 9. Виберіть «Країна/територія народження» зі спадного меню. 10. Наступний розділ досить простий, оскільки ви просто обираєте «Дата, коли ви стали постійним жителем» 11. Введіть «Країна громадянства» та «Поточний сімейний стан» у спадних меню. 12. Натисніть «Шукати мою програму», якщо всі введені дані правильні, вам буде показано, що система знайшла вашу заявку. Вам просто потрібно натиснути «Пов’язати мою заявку з обліковим записом», і вона тепер відображатиметься на сторінці «Переглянути надіслані вами заявки» з вашою заявою на постійне проживання. 13. Якщо після натискання «Пошук моєї програми» з’явиться повідомлення, що програму не знайдено, натисніть «Спробувати ще раз» і спробуйте ще раз уважно ввести всі значення. Кожен день це дозволяє вам 5 спроб. Якщо він все ще не знайде вашу програму, ви можете спробувати ще раз наступного дня.