PR CUAET
-
Здравствуйте, я работаю Поваром и подаюсь по AOS добавит ли это не 6 балов за то что эта профессия находится в Hospitality?
-
Сможете ее залинковать, только когда к вашему делу приступят . До этого момента- номера не существует.
-
Якщо помилково не поставили дату в 5710, то краще переслати цю форму? Через Webform
-
Не находит, так как карта еще не в печати.
-
Всім доброго дня, підкажіть чи треба перекладати додатки до атестатів про базову та повну шкільну освіту? Чи тільки сам пластик?
-
Да, я знаю. Дело не в том. Дело в том что как мы видим, квоты таки есть, и мы там же.(((((
-
Трохи флуду, але як коуч: що Ви робите для того, щоб уникнути такої ситуації? Бо можна роками обурюватися, звинувачуючи в усьому гавермент та ін. Але багато українців зараз не обурюються, а витрачають цей час, щоб підготуватися до економічних програм, навіть якщо подалися по гуманітарній. Бо економічних програм багато, і вони відповідають інтересам Канади та її громадян. А тимчасові резиденти на то і є тимчасові, щоб з часом повернутися до себе додому. Може, варто прийняти рішення і діяти? Це риторичне питання, відповідати на нього не варто тут, лише собі та чесно. Нехай у всіх усе буде так, як Ви хочете ❤️
-
дякую за відповідь
-
я залінкувала одразу після екопр
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, хтось вже продовжував картку маладі RAMQ? Як це зробити? На сайті не виходить.
-
Тей що з літерами, чи просто одні цифри?
-
Дякую Юля.Мене збивають з пантелику мої співробітники.Вони кажуть що після 4 я не матиму права працювати.
-
Вітаю, хочу викладати англійську мову онлайн в Онтаріо як self-employed. Маю диплом вчителя, сертифікат інструктора CELPIP та досвід роботи. Мені треба ліцензія для цієї діяльності чи українського диплома достатньо? Дякую!
-
Якщо вам ніде не відповідають то є можливість замовити паперову копію перміту. 30$. Якщо вам він треба терміново www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-verification-status-replacement-immigration-document.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2ALgt2ehPSjnDrxUbWtGmAMLRw9xvUqMfn6sCBCFZBiZaTLJZwYK51IFY_aem_IYN5JePyf8cWR-LLhhWu1w
-
Доброго дня, шукаю консультанта (мабуть імміграційного але не впевнена). Питання правильної подачі документів у CRA. Не податків.
-
Чи приходило вам письмо що паспорт відправлено після того як ви оплатили доставку в DHL?
-
У вас ще до червня 3 місяці часу. Все отримаєте 🙏
-
вибачаюсь ще одне маленьке питання, моя дружина подае свою аплікацію продовження воркмперміту з мого аккаунту від свого імені, не треба ніякої форми представника нічого такого?
-
Я теж залінкувала в той же день, але тільки головного апліканка. Депендантів не вийшло
-
Вам мали дати листочок в консульстві. Там є сім цифр. Без букв
12 Jan 2024, 17:45
404760/467922
21 minutes ago