PR CUAET
-
Да, запрашивали.
-
Понял, спасибо. Но у Вас не было никакого документа подтверждающего, что не служили? Это была просто форма про службу в армии в которой указали, что не служил и все?
-
Извините, не могу подсказать. Эту форму заполнял и отправлял адвокат. Я просто сказал что не служил в армии.
-
Шукаю українського нотаріуса в Торонто (Міссісага
-
Нет, подтверждающих документов не запрашивали. Это была просто форма.
-
А анкети для дітей подавали під час cuaet програми? Чи після 15 липня?
-
Спасибо Александр за информацию ) ваш пост вселяет надежду ,что скоро все мы получим тоже заветные письма )
-
Відправляла 2 паспорти без запиту, в жовтні 2023 року. До паспортів додавала копії своєї візи і чоловіка
-
Як отримати цей візітор рекорд ? Потрібно онлайн подаватися на нього?
-
До 15 липня по CUET
-
Навіщо ви обманюєте? А як тоді люди подаються на ПР знаходячись в Україні? Звичайно можно брати довідку про несудимість в МВС України знаходячись в Україні. Просто в неї в такому разі буде «термін придатності» 6 міс
-
Можна взяти перед виїздом, тільки тоді срок придатності 6 місяців (може бути трошки менше чи більше ще в залежності від програми).
-
Привіт, в когось є практичний досвід здачі декількох різних типів мовних екзаменів DELF/TCF/TEFAQ і може порівняти до якого простіше натренуватись, щоб здати оральну частину на Б2? З того, що я бачу, в них усіх різна структура - в тефаку треба і запитання ставити і комунікувати формально/неформально, на відміну від тсф чи делф, де більше формальний монолог і вміння обґрунтувати свою думку. Мабуть, більш правильно буде запитати - де для Б2 рівня вимагають менш витончений словниковий запас, вживання складних конструкцій і тд ?
-
24-29 мес был средний срок раньше... так что вы ещё быстренько так)
-
Тоді я не розумію чому у вас нічого не показує. Вибачте.
-
Дякую за інформацію. Розібралася. Таки справді, лише listownie, бо електронний варіант не є документом із печаткою. Дякую Вам за цю інформацію. Думаю, що оплатити можна з будь-якого банку і роздрукувати підтвердження платежу. А вислати заяву можна через DHL, наприклад. Буду зв'язуватися з друзями в Польщі, бо мені поки незрозуміло, як потім можна отримати готовий документ. Звісно до Канади вони висилати не будуть. То передбачаю, що треба буде вказати адресу особи в Польщі, щоб вона потім переслала вже до Канади. Але як то зробити технічно поки не бачу. Попрошу друзів подзвонити і дізнатися. Поділюся інформацією пізніше.
-
www.gov.pl/web/gov/uzyskaj-zaswiadczenie-z-krajowego-rejestru-karnego
-
В Міністерстві юстиції Польщі ставлять печатки та все, що потрібно на вашій заяві, та відправляють вам на її на ту адресу, що ви вказали в заяві! Чекати приблизно чотири тижні.
-
Дякую, так, це все куди подавати. А висилають вони готову лише на адресу в Польщі - правильно?
-
youtu.be/06I9fCXeNEc?si=0e7yyMEOhFmrH7tF
12 Jan 2024, 17:45
40479/466076
2 minutes ago