PR CUAET
-
Спасибо большое, сейчас проверю 🙏
-
Дякую дуже. В нас дитина з аутизмом. Тому пробуємо внести зразу якусь ясність, щоб не довелося переїжджати. І дітям міняти школи.
-
За англійську за кожну 10ку прилітають бали, навіть якщо не всі 10. Тут головне щоб всі бали були 9+, щоб не втратити транферабл пойнти
-
Також через рік буде +15 за другий рік рноботи
-
Якщо ви по стем говоріть з роботодавцем, і питайте про можливість LMIA або Job Offer під OINP
-
Так похуй на розпорядження. Розпорядження не може протирічити закону
-
От це можливо. Але з за кордном є шанс пропетляти.
-
Прикордонники кажуть що в них таке розпорядження. Однак на днях чув що вдалось виїхати зі старим пмж
-
Я робила переклад у Марії Голодюк masha.golodiuk@gmail.com, скиньте їй паспорт і попросіть зробити переклад прізвища ім'я як у паспорті. Я так робила зі свідоцтвом про народження сестри.
-
Якщо є робота але досвіду року немає? І ще середа подавати в аплікації старшу дитину, котра мешкає за кордоном?
-
Це при умові якщо вибирають по CEC, а це після року роботии в Канаді
-
Якщо немає року професійного досвіду в Канаді і постійної роботи, то так - треба буде показати кошти на рівні 50% річного LICO на кількість членів сімїї
-
Норму та номер або назву закону надайте, будь ласка
-
LMIA бувають різні, деякі взагалі працюють тільки для ПР і ворк перміт не дають можливості. Але навіть якщо є LMIA під закритий ворк мперміт, ви не мусите змінювати перміт. Це більше підстраховка, якщо ваш перміт закінчується
-
Підкажіть будь ласка у work experience section при подачі на сінп питає reference letter це треба завантажувати контракт чи щось інше?
-
LMIA для номінації непотрібне, якщо є відлкритий ворк перміт
-
Поняла, вам нужно два разных человека. Ок
-
Якщо у людини стоїть штамп він вже не військовозобовʼязаний
-
Тут речь о нотариусе
-
Я маю на увазі OINP через ЕЕ Там є стріми які завязані на роботодавцю, а є такі які завязані на балах в ЕЕ і роботі минулій (по деяких стрімах треба досвід в ОНтаріо, а по деяких, як Human Capital навть не обовязково Онтарійський досвід)
12 Jan 2024, 17:45
4048/467527
4 minutes ago