PR CUAET
-
Ураааааа!!! Дякую Вам величезне , зловила для дитини слот на вересень 🥳🥳🥳. В кабінеті бачу , на імейлі поки нічого , я так розумію треба чекати підтвердження?
-
Ну без бриджита не дадут вп депенденту
-
Це це попередження?
-
Тогда в чем суть Бриджит? 😀
-
До того ж в якому класі Ваша дитина. Чи ви вже в процесі ПР чи ні. Враховуйте це також.
-
Це не я запитувала
-
бо продовжити паспорт можна лише за 2 місяці до кінця паспорта, і доступні слоти зараз наче тільки влітку
-
Навіщо? Вони навіть цього не побачать бо ваша тревел хісторі станом на дату подачи заявки
-
Цікавить
-
Якщо ви прикріпляти копію паспорту при подачі, то швидше за все вам просто прийшов стандартний лист, де вказано при яких умовах IRCC може запросити ваш паспорт. Ще раз прочитайте лист.
-
хіба зловити слот до кінця березня реально?
-
Так депенданты как вы сказали должны подаваться на общих основаниях правильно? Тогда зачем Бриджит вообще? можно просто подаваться на общих основаниях и все 😀
-
«Узнавал» де? На сайті все чітко написано: можна податися в Канаді до 31.03.2025року, при умові що перший заїзд був до лютого/березня 2024року.
-
Всі три це різні аплікації на різних порталах, подаються з різних кабінетів і не перетинаються
-
Чому нові паспорти влітку? Можна мати два паспорта. Пробуйте зловити слот і подати на паспорти.
-
Ви не ображайтеся, але умови продовження на сайті були ще оголошені з серпня 2024року, чому ви так довго тягнули. Чи ви планували бути в Канаді до закінчення документів і виїжджати?
-
Додайте мене, будь ласка
-
Для украинцев можно податься до 31 марта ,а дальше не факт что вам продлят .Просто прийдет отказ
-
Випадково☺️
-
Якщо ви прикріпляти копію паспорту при подачі, то швидше за все вам просто прийшов стандартний лист, де вказано при яких умовах IRCC може запросити ваш паспорт. Ще раз прочитайте лист.
12 Jan 2024, 17:45
405016/439187
less than a minute ago