PR CUAET
-
Вам потрібно перепродати знову аплікацію,але вже не платити,в інструкції є текст,який вам потрібно пере копіювати і надіслати їм
-
Кто-нибудь сталкивался с проблемой скачивание формы (5710) ?
-
Вітаю Чи є хтось, хто подавав на WP в липні 2024,не отримав поки що, нічого, і подався тепер ще раз? Бо бачу, що зараз набагато швидше видають нові WP
-
t.me/prcuaet/39128
-
Ось така швидкість на sponsorship,хтось тут питав)
-
Нажаль ніхто не може знати як буде після 31.03.25. Чи обмеження на продовження буде стосуватися всіх чи може для українців буде виключення. Десь читала пост, що Мілера на питання як робити українцям якщо проблема з виготовленням паспорта, то його відповідь була: писати пояснення офіцеру при подачі. Але це швидше може спрацювати для тих, хто подасть на виготовлення до кінця березня і паспорт вже буде відображатися в дії, щоб можна було його прикріпити. Ще я чула що можна записатися в чергу на слот і часто буває що хтось відмовляється то ви отримуєте його.
-
Класс
-
Привіт. Прошу поради: жінка була вже в Канаді по візі куаєт, має воркперміт до 26 року. Виїхала на 8 місяців на Україну . Зараз в Україні по сімейним обставинам. Планує зараз вертатись до Канади. Чи буде вона проблеми воркпермітом та з перетином кордону? І чи буде діями ohip- медичне страхування?
-
Це не моє,просто побачила)
-
Скажіть будь ласка, а ви самі подавались, чи з консультантом? Наскільки складно самому?
-
Напишіть мені в приватні
-
На сайтах є актуальна інформація: консульські дії ➡️ паспортні дії➡️оформлення закордонного паспорта➡️курʼєрська доставка edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Обычно да
-
Хто може порадити адвоката у Торонто
-
Валідували? Мають зʼявитися штрих коди, потім зберегти і загрузити
-
Кто подскажет что теперь делать?
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи можна подавати і отримати візу США в продовжений паспорт? Дякую!
-
На цій же сторінці внизу можна побачити дати нового перміту, перевірте, якщо узгодили то буде нова дата до якої він дійсний
-
ні, не відмова. чекайте на листа
-
Подали на продовження OWP 12 січня і сьогодні появилася дата 28 січня final decision . Це відмова? Чому так швидко?
12 Jan 2024, 17:45
405042/439188
about a minute ago