PR CUAET
-
Деее?
-
Я не бачу жодного.Як ви це бачите?
-
В мене далі ніж 23 липня не відкривається, по якій схемі ви їх бачите, підкажіть, будь ласка
-
Як ви їх бачите?
-
Привіт, підкажіть будь ласка, як підтверджувати досвід роботи в Україні: 1. Працювала на компанію, отримувала гроші на руки (тому виписок з банку немає) але є ОК5 там видно що компанія платила податок за мене. 2. Працювала як консультант, оформила ФОП. Працювала на цю ж компанію, фул тайм. Але оплата здійснювалась від різних замовників компанії напряму мені, тобто замовники зверталися в компанію я їх не бачила, але гроші приходили мені на рахунок за виконану роботу. Через те що під час ковіду можна було не платити ЄСВ, тому в ОК5 нулі… Не знаю чи можна якось цей досвід включити(якщо можна)
-
Поділіться інструкцією будь ласка 🙏
-
В мене завжди пише ( Консулів не знайдено. Зверніться до технічної підтримки) це нормально?
-
Не бачу нічого дивного в цій пораді. Ви ж хочете, щоб аплікацію швидко розглянули, то зробіть роботу офіцера простішою - прикріпіть всі документи, які стосуються вашого кейсу. Щоб він не шукав в базі і не витрачав час. Тому, певно, і розглянули їх аплікацію за 2 тижні, бо було все чітко, зрозуміло і без додаткових пошуків по базах.