PR CUAET
-
О, я злапала візит!
-
Ого
-
Вчора прийшов лист про біометрію, сьогодні вже в мене в профілі видно дати нового ворк перміта і final decision
-
Буде 1к будемо робити оцінку.
-
Доречі, що натискати коли з'явилося повідомлення про видалення данних? повернути час як треба і оновити сторінку, чи як?
-
Чесно - я думав більше людей з Європи приїхало - а тут ,таке..
-
Всем привет 👋 Подавалась самостоятельно, никаких консультаций и помощи кроме этой группы ! Спасибо ребята 🥰 2 взрослых , AOS non EE Был запрос на сертификат о рождении мужа поскольку при переводе через агентство они перепутали месяц рождения и когда отправила снова с хром бука отправился старый поэтому пришел еще раз запрос ( моя невнимательность ) Больше до запросов не было. Всем удачи 🍀И спасибо всем кто откликался на сообщения 💖 Скорейшего получения PR☺️ У нас от portal 2 до ecopr заняло ровно 70 дней 😃
-
@el_language_hub
-
Воно не відразу все підтягується, вже є новий перміт! Вітаю!
-
Samanta не можу передати вам, наскільки я вам вдячна!❤️❤️❤️ Я думала, цього ніколи не станеться, бо ловила той слот 8 місяців. У мене вийшло тільки зі сторінки інкогніто. Дякую!!!🙏
-
Я влітку відносно швидко отримала 18.08.24-03.10.24… кому як пощастить
-
Якщо не бачите слотів починаючи ВІД серпня значить не правильно зайшли, на 3 кроці змінюєте пояс Київ, дата хоч 31 грудня 2025 час 00:00 і буде вам щастя !
-
Пише в кабінеті це але нема final decision. Це нормально?
-
Это не правда. Во многих странах нужно показать документы о постоянном проживании в стране, иначе в консульстве не примут. В сша нужна виза чтобы полететь и заказать паспорт. Мы все варианты рассматривали, когда не получалось слот поймать, и вариант лететь в Чили или Мексику оказался не вариантом, потому как он тех консульств пришел отрицательный ответ.
-
Я перед тим подавалась то чекала 6 місяців😅але можливо в них літом був сезон відпусток і я подавалась безкоштовно
-
Про який сертифікат ви говорите ? На знання мови?
-
Вітаю! Мама подалась 5 січня, але тільки отримала лист про біометрію вчора
-
😭класс дякую Я так переживала Подача 9 січня Approval 28 січня Дякую @OstapBosak Що пришвидшило на мою думку, те що вказувати ключові слова саме так, як на сайті в інструкції Job title: Ukraine 2022 “Ukraine 2022 public policy—open work permit” in the Brief description of duties field.
-
Комусь приходить одразу на пошту повідомлення що записалися на запис(багатьом не приходить), там нічого підтверджувати не треба. Тепер чекаємо на перший лист за 30 днів до візиту, потім ще два за 7 та за 3 дні!!
-
@MLISedmonton
12 Jan 2024, 17:45
405262/436432
about a minute ago