PR CUAET
-
😭класс дякую Я так переживала Подача 9 січня Approval 28 січня Дякую @OstapBosak Що пришвидшило на мою думку, те що вказувати ключові слова саме так, як на сайті в інструкції Job title: Ukraine 2022 “Ukraine 2022 public policy—open work permit” in the Brief description of duties field.
-
Комусь приходить одразу на пошту повідомлення що записалися на запис(багатьом не приходить), там нічого підтверджувати не треба. Тепер чекаємо на перший лист за 30 днів до візиту, потім ще два за 7 та за 3 дні!!
-
@MLISedmonton
-
Подавала сама, знаю только кто может платно это сделать вам. Не знаю можно ли тут делится ссылками, но делала по всем известному видео, если хотите напишите в лс скину
-
Не забувайте про чергу очікування, може прийти вигідніший для вас слот, перевіряйте щодня кабінет!!
-
3️⃣9️⃣9️⃣9️⃣9️⃣ 4️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ Вітання всім і подяка! Нас уже 40 000 участників! За 20 місяців існування чату! Прошу всіх: 1. Ділитися своїм досвідом, проблемами і головне методами їх вирішення. 2. Додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах та каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. 4. Не покидайте чат після отримання PR, будь-ласка🙏 P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка читайте офіційні джерела та перевіряйте все самі. Також рекомендую при нестандартних ситуаціях звертайтесь за консультацією до міграційних експертів, яких в чаті уже 20. Особлива подяка @OstapBosak , який тут уже відповів БЕЗКОШТОВНО на більше ніж 20 000 запитань і цим самим допоміг багатьом податися та отримати PR!
-
Добрий день, така ситуація; Коли ми їхали до Канади, ми заїхали по електронній версії куает, і потім не робили візу в паспорт. Зараз якщо наприклад їхати в відпустку закордон і потім назад в Канаду то треба яку візу робити в паспорт? Ми зараз на воркперміті
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠
-
Так про штати тут писали не раз , що дуже швидко. Навіть за 3 дня виготовили одному українцю. Правда перед тим як їхати краще людині запитати в консульстві чи приймуть саме його. Так що хто має візу це дійсно класний варіант.
-
100$
-
Доброго дня.Підскажіть будь ласка.Так вийшло що в мене 2акаунти(один коли створювався Куает,другий при подачі на ПР),з якого мені краще продовжувати WP.Вибачте можливо питання некоректне.Дякую😊
-
Вітаю. Яка оплата за подовження візи?
-
Комусь приходить одразу на пошту повідомлення що записалися на візит (багатьом не приходить), там нічого підтверджувати не треба. Зараз поставте нагадування в телефон що перший лист має прийти за 30 днів до візиту, потім ще два за 7 та за 3 дні!!
-
какой вопрос?:)
-
Так же
-
Але яку саме треба зараз робити після куает? Туристична чи є якісь інші варіанти? Бо ми ніколи в цьому не розбирались бо не планували виізжати
-
Ні - не потрібно.
-
Без різниці
-
Гроші нікуди не йдуть вони "лежать" на мані ордер, оплачуйте коли хочете! головне щоб з копіями вже був у вас на руках
-
Я записалася в Оттаві на серпень. Але повідомлення для підтвердження ніякого на пошту не прийшло. Це так і має бути?
12 Jan 2024, 17:45
405279/471039
9 minutes ago