PR CUAET
-
На самому початку ще як мінімум роки 2 тому якщо заїджав і не отримав в аеропорту ворк перміт можно було податися онлайн. Але щоб заїхати в країну, щоб просто пустили на літак мав бути паспорт або проїзний документ з візою.
-
Дякую!
-
Ми маємо статус тимчасового резидента, ми маємо подавати якусь форму про те що ми купили нерухомість?
-
Но самое печальное что система и правда глючная 😭. Тут описывали случаи как на один слот два незнакомых человека приезжали или наоборот не приехали потому что побоялись ехать так как не было этих трёх писем с кнопкой подтвердить, хотя слот в кабинете висел! А консульство не ответило, есть ли они в базе, конечно я бы тоже не рискнула. А мужчина один писал что рискнул и поехал и в базе был он по фамилии вызвали его, он спросил а что ж писем то не было о подтверждении?? А они откуда знают они ж не программировали ЭТО и доступа вносить корректировки говорят нет у них 🤷
-
Політика змінюється, як і пріоритети
-
Всім привіт Підскажіть будь ласка хтось замовляв доставку з Турції у Торонто виготовленого паспорту ?
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я вчера словила на сентябрь. Ваша задача 1. Поменять время на киевское и 2. Когда вы заполняете все вопросы и остаётся последний шаг вы не кликаете а переходите в настройки компьютера и МЕНЯЕТЕ ДАТУ на месяц вперёд ( или больше) потом опять заходите на страницу консульства и кликаете последний шаг. Откроется календарь и дальше ищите с сентября были слоты
-
Заходимо на сайт е консул, проходимо аторизацію та вносимо дані свої також того кому треба візит (для підопічного) коли пройшли кроки 1,2 і 3 УВАГА НЕ натискаємо далі!!!!!!!тому що потрібно змінити в налаштуваннях телефона (чи ноутбука)часовий пояс на Київ та змінюємо вручну дату на будь яке число та місяць, головне з майбутнього 🕤 наприклад 31 грудня та години 23:59. Повертаємося на сайт е консул і натискаємо О 00:00 "далі" переносить нас на 4 останній крок тобто на календар з візитами 🤩 До вересня всі сині слоти зайняті немає сенсу по ним клацати! Доступні слоти починаються з вересня (може десь якийсь в серпні є один). Клацаємо по черзі по усім синім (блакитним) візитам тоді сайт каже "сорі зайнято обери інший" обираєте інший аж поки не почне погрожувати "видалю всі дані" УРА ВІТАЮ це значить що ви знайшли вільний слот 🎉 Повертаєте в налаштуваннях телефона (чи ноутбука) ваш часовий пояс та дату, повертаєтесь на сайт і вуаля ваш слот у вас в кабінеті (може прийти одразу а може і пізніше, також декому (але усім) на мейл приходить підтвердження про те що ви отримали цей візит. Потім треба буде ще тричі підтвердити за 30,7 та 3 дні !!!! Якщо прогавите ті три листи про підтвердити то ваші слоти скасовує система і слоти йдуть до когось в чергу очікування) Раптом за 30 днів ніяких листів не приходитиме, пишите на пошту в консульство "караул хелп", як правило приходить відповідь "головне що візит є в кабінеті".
-
Вроде никто не получил
-
Приветствую. Подскажите пожалуйста. Моему сыну почти 17 лет. Я хочу продлить ему ВП . Он должен иметь свой акаунт в РСС или можно оформлять через мой акаунт? Продлят ли ему ВП если есть действующий ещё на 1.5 года и паспорт заканчивается через 1.5 соответственно. ?