PR CUAET
-
Ну хоча би якийсь pathway, типу гонконгського, було би непогано)
-
Виглядає що має бути спеціальний ворк перміт
-
Тут питання не лише у виборах. Думаєте консервативна партія роздасть всім ПР?))
-
Дякую!)
-
Ну і так часто перевзуватися, це треба так вміти 😅😂
-
Добрый вечер Поделитесь опытом кто оформлял кризис форм, текста будет достаточно или нужно грузить документы тоже?
-
ГК це commonwealth, обговорення йшли ще щ 1997. Україна яким чином? Бо біженці, бо війна? Тоді можна і решту країн, чому б ні
-
Це аор тільки як його отримаєте може додати вашу pr аплікацію до IRCc акаунта
-
Сегодня вот тоже девочка записала ребенка и все пришло как положено
-
Да а что ему еще сказать, выборы на носу. И так у них шансы кот наплакал, а топить за увеличение иммиграции это крайне непопулярное решение сейчас
-
Використовували з минулої
-
Використовувала с минулої заявки
-
diia.gov.ua/news/vijskovo-oblikovij-dokument-teper-mozhna-otrimati-na-portali-diya це тільки у мене не відкривається сайт?
-
таке запитання а як знайти identification number
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/caregivers.html Ця інфа для тих хто зараз хоче працювати як доглядальник…в минулій програмі не було цієї вимоги. Чи вона буде важлива для нової незнаю, але зараз такі умови отримання ворк перміта по цій програмі
-
Привіт. При продовженні ворк перміту, чи хто використовував фото з минулої аплікації чи краще робити нове?
-
А почему бы не выдать всем тем кто тут на временном статусе и работают например какое то определенное количество лет и адаптировались 🤷🏻♂️ что теряет Канала от этого
-
я так розумію, їм треба чи не служили в минулому, де і якщо не служили - чому
-
При тому я якось був чаті афганців, де їм запропонував поїхати в таємні табори на кордоні з Пакистаном, шоб там готувати повернення Батьківщини, ідею не підтримали😂
-
Если у вас доки подтверждающие ситуацию в тексте, то конечно грузите.
12 Jan 2024, 17:45
405471/470947
4 minutes ago