PR CUAET
-
Неділю тому
-
А ви коли подали?
-
Добрый день. Работаю на стройке на фул тайм в Альберте. Для подачи на пиар нужно минимум 30 часов в неделю. Бывает что в раб дни не бывает работы, из-за этого не хватает минимума по часам. Подскажите, пожалуйста, повлияет ли это при подаче на AOS
-
Можете підказати де це EMCN?
-
я мав на увазі звичайні апліканти😊, без кейсів, без досвіду подачі
-
Ну консультанти теж - люди 🙂 .... Дякую дуже
-
Дякую))
-
Ні. Головна умова , це робота full time , в документах так має бути написано і відпрацьованих мінімум , 1560 годин
-
Насправді зараз не менше місяця на AOR , дивлячись на статистику , а можливо навіть і два місяці
-
Подався 21.11.2023 поки зовсім тихо, тихо
-
Раджу переглянути плейліст з CELPIP на цьому каналі. Дуже гарні уроки. Викладає канадієць англійською мовою. youtube.com/@MadEnglishTV?si=uO8AznUO4Rhybk1C
-
В своєму онлайн-кабінеті
-
Подгрузили вашу медицину
-
Який код? Ви маєте на увазі номер справи? Ми отримали його через 9 днів після подачі. Одразу ж і запит на біометрію був. Але ми подавалися в перший тиждень запуску програми
-
Тобто ви вже отримали той код і добавити створивши новий кабінет Gkey?
-
Це в оновленні з’явилося. Наразі показує, що останній update був 5.12. Значить, щось вони працювали над аплікацією
-
А що саме там пише? Бо у нас в кабінеті нічого не пише навпроти ти мед екзамену
-
На сайті preply.com є багатенько репетиторів. За фільтром можна підшукати тих, хто готує до CELPIP. Є різні ціни і за відгуками студентів можна знайти того, хто вам підійде.
-
Ми також подалися 24 жовтня, наша заявка на тому ж етапі
-
Я знаю. Ми медицину побачили ще всередині грудня, коли вдалося залікувати аплікацію
12 Jan 2024, 17:45
40548/467872
3 minutes ago