PR CUAET
-
Доброго часу. Наша хронологія. Двоє дорослих, подавались з допомогою Іміграційного Консультанта. 01/02/2024 Подача на AOS 04/29/2024 Дозапрос довідок 04/30/2024 Отримана номінація 05/08/2024 Подача федерал етап 09/06/2024 Біометрія ---------- Медицина та інше 10/18/2024 Портал 1 Відправив відповідь у той же день 11/14/2024 ПОртал 1 Перезапросили інформацію. Можливо згубили попередній імейл. 11/14/2024 Портал 2 01/28/2025 eCoPR отримали. Нехай усім щастить та тримайтеся 💪🍀
-
Подтверждение приходит с Киева сейчас после внедрения новой системы
-
Бо в працьовитих амбітних канадців емігранти відбирають роботу
-
В том то и дело, что нет, колледж нам не дает таких документов(
-
Халяву вам ніхто не обіцяв, не обіцяє в не буде обіцяти. Ніде.
-
А це до чого? Ви стрибаєте щ одного питання на інше бо відсутня аргументація, чи те стиль такий
-
В мене так само, але в візитах є слот, то гадаю все ок
-
Я не кажу за діаспору. Завдяки їй був/є КУАЕТ, дякуйте
-
В том и проблема. С переводом дат происходит баг . А слота как положено нет . Вы можете написать письмо но только в Украину на сайте указаны контакты. Сделать им скриншот и отправить
-
У вас пр вже є, правильно?
-
Я сегодня общалась с депутатом по поводу нашей ситуации, она сказала что они Имеют право ничего не предоставлять ((( IRCC сказали ждать ничем помочь не могут(
-
Канада не надає статусу постійного резидента усім громадянам Сирії, які їдуть в Канаду. Між 2015 і 2020 роками Канада прийняла близько 45 000 сирійських біженців, демонструючи свою гуманітарну підтримку. Однак, станом на грудень 2024 року, уряд Канади продовжує розгляд заяв сирійських біженців, надаючи перевагу лиш тим, хто має сильні звʼязки з Канадою. Канада також не надає статусу постійного резидента усім громадянам Афганістану, що прибувають в Канаду. У 2021 році канадський уряд оголосив про план прийняти 20 тисяч афганських біженців, зосереджуючись на тих, хто перебуває в особливо вразливому становищі, включаючи жінок-лідерів, правозахисників, журналістів та представників ЛГБТК+ спільноти. Таким чином, Канада не надає автоматично статусу постійного резидента всім громадянам Афганістану, а лише тим, хто відповідає критеріям спеціальних програм переселення. Чому Канада винна опіарити умовних 300к українців, які прибули в Канаду? бо на останніх напала роzzия?