PR CUAET
-
Система не пустить на першому етапі т зв FAQ, коли визначається eligibility Без тесту на руках аплікант не зможе дійти до етапу «заповнення» бо буде ineligible
-
Звісно можу спробувати відмінити і перебукати з іншої дати якоїсь
-
Деталі: Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни
-
Добрый вечер! Если не хватает места в анкете для указания места работы, что делать?
-
IELTS чи CELPIP, так
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка зареєструвати профіль в ЕЕ можно тільки після здачі ETLS чи інших тестів з мови?
-
О, ну тоді мені не скоро прийде те підтвердження. Бо коли я ставила дату близьку то мені нічого не показувало на серпень-весерень. Показало тільки після того як я влупила десь липень
-
Звісно мають, так само як і надавати позитивне / негативне FD.
-
Друзья, здравствуйте Планирую в четверг ехать в Оттаву за паспортом Еду из монреаля Подскажите пожалуйста, как правильно спланировать время что бы взять билеты? Кто уже получал в оттаве? Как это все происходит?
-
Спасибо огромное за подробную инструкцию! Открылся календарь! Есть слоты на конец августа 💜
-
1. Збирати всі можливі документи: офер, контракт, reference letter, JD, податки з зп (якщо немає пейстабів & банківських виписок) 2. Надавати виписки з банків з проплатами + ЛоЕ з поясненням ситуації
-
Дякую
-
Чи можете сказати це на імейл прийшло чи в дію?