PR CUAET
-
Який код? Ви маєте на увазі номер справи? Ми отримали його через 9 днів після подачі. Одразу ж і запит на біометрію був. Але ми подавалися в перший тиждень запуску програми
-
Це в оновленні з’явилося. Наразі показує, що останній update був 5.12. Значить, щось вони працювали над аплікацією
-
Ми також подалися 24 жовтня, наша заявка на тому ж етапі
-
Я знаю. Ми медицину побачили ще всередині грудня, коли вдалося залікувати аплікацію
-
Чи можливо завести профіль в ЕЕ, якщо результати IELTS валідні ще 7 місяців? Хочу кансельнути свій старий профіль, якому лишилося 3 місяці щоби номінацію від провінції добавляти вже в новий профіль, який буде дійсний ще довго. Але не хочеться кансельнути і потім щоби не дало створити новий )))
-
По приїзду в Канаду. У квітні 2022. Зараз діє полісі на дію медичного екзамену протягом 5 років
-
Как думаете, если я получу пр стоит ли мне идти в посольство и обновлять документы что я живу здесь или не стоит? На учёте я не стою сейчас в Канаде в украинском посольстве. Я думаю может это облегчит жизнь если начнутся проблемы и мобилизация за границей. Так как я буду резидентом Канады и не просто по visitor visa
-
Всім доброго дня, вже читаю багато повідомлень про можливість продовження wp, і що аплікація має бути подана до 31 березня 2023, підкажіть, будь ласка, тобто якщо я маю wp до серпня 2025, паспорт до 2028, і не подався на пмп, то є можливість подовжити wp до березня 2027, вірно?
-
Пришёл Aor через 3 с половиной месяца. Федеральный этап non express entry