PR CUAET
-
Через Дию
-
Підкажіть будь-ласка, ви довідку про несудимість робили просто через дію і переклад, чи вся процедура легалізації через консульство?
-
Дякую! Ми теж. Думала може це впливає на строк розгляду 🤷🏼♀️
-
Підскажіть будь ласка де перекладали довідку з Польщі на англійську? І чи треба її ще десь завіряти чи достатньо перекладу?
-
23 сентября. Вчера получил AOR и запрос на биометрию
-
Онтаріо брав стем з 472-480 останній раз. Тобто 10 балів нижче від прохідного по федеральній. І свій перелік нок, подібний, але трохи ширший.
-
Я переклала у isaev.ca Завіряти не треба . Тільки скажіть йому за якою програмою подаєтесь, він знає як треба зробити
-
Здраствуйте я работаю Junk yard не могу разобраться какой у меня нок , кто может помочь с этим вопросом , заранее спасибо😊
-
Так за год работы здесь у вас дополнительных 10 баллов за канадский опыт должно было добавиться, плюс английский прокачался - еще 5-10 баллов. Мы в прошлом году подавались по skilled workers, у нас было 110 баллов. Решили год опыта не ждать, и подаваться сразу. но если подаваться сейчас - то с годом канадского опыта как раз было бы 120. Может даже чуть больше за счет английского.
-
Друзі, хто знає, скільки дійсна довідка про несудимість, видана в Україні?
-
Вітаю. Мій офіцер написав імейл, що мою справу розглядатимуть 12 січня, тобто вчора, але нічого не сталося, жодного повідомлення я вчора не отримала. Як думаєте, їх замело снігом ❄️❄️і розгляд перенесли на наступний тиждень?
-
Добрый день , подскажите пожалуйста о датах в заявке , Modified on дата поменялась уже 2 раза , последний раз 10 го числа , но на почту пока ничего не приходит, этт значит что ее смотрят или не обращать на это внимания . Деньги при этом еще не вернули 🤷♂️
-
Дуже дякую
-
Всего равно не хватает, у меня максимально баллов по опыту работы, образование и английский тоже почти топ, но я в Ванкувере это 0 баллов, и зп маленькая
-
На початку листопада. Розглядали 2 місці
-
А коли заявка створена була? Скільки розглядали ? Перший раз чую що вони попереджають про це
-
В такому випадку рік відпрацьований по опер Ворк перміту по КУАЕТ згорає? Чи зараховується? (Це для тих програм де необхідно мати від року досвіду роботи в Канаді) Чи це треба відпрацьовувати заново один рік вже маючи ЛМІА і закритий ворк перміт?
-
Ні, як нам сказав пан Остап, це не обовʼязково, а лише фактор який допомагає набрати більше балів
-
У нас тоже за Ванкувер 0 баллов было. А французский учить - хорошая идея! Добавить результат теста в профиль ЕЕ и можно проскочить по франкофонской выборке даже без номинации.
-
Вітаю. Є питання з приводу роботи для PR. По гум.програмі, які умови по питанню роботи? Чи треба який термін працювати? Чи треба офіц.робота? Чи достатньо бути оформленим, як самозайнята особа? Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
40591/466266
about a minute ago