PR CUAET
-
Если вы хотите найти работу из-за пределов Канады, то без знания языка вас никто не возьмёт. И внутри Канады очень сложно найти работу без знания языка, сейчас и со знанием языка здесь не просто её найти.
-
Якщо є акаунт в CRA зайдуть подивитися листи з поясненням. Дуже часто буває, що є заборгованість ( нарахували перед тим не правильно якісь бенефіти ) і тоді всі майбутні виплати будуть списуватися в рахунок заборгованості.
-
коли хочете
-
Так, найголовніше умови програми. Так само і з мовою, і зі всім іншим)
-
Привіт ,підскажіть чи хтось останнім часом телефонував в колл центр ircc? Не можу в дозвониться, як раніше . Хто знає в чому справа? Дякую
-
Ага, тепер більш зрозуміло стало! Дуже дякую! Тобто в цьому пасвей написано 12міс, значить чекаємо. Бо ті 6 міс в ЕОІ дуже збивають з толку.
-
Дякую, класна таблиця! Це так, але я вивчаю вже 6 мову і я використовую підхід мікро навчання. Навіть 5-15 хв вдень «роблять велику різницю». Хоча, французька «йде» шалено важко… треба створювати різні приємні асоціації та звʼязки
-
Вам треба дивитись, що пише в умовах програми, а не в ЕОІ. В ЕОІ пишуть різні варіанти, бо воно для всіх програм Альберти.
-
До вересня 2025
-
Дякую за відповідь!
-
Це нормально. Я могла бути годинами на телефоні
-
Доброго дня. Якщо запис світиться тільки в моїх візитах,він є чи його не має?
-
Добрый день, не знаю, в ту ли ветку пишу 🤦♀️ где можно найти пример перевода учетно-послужной карточки? Может кто то делал… спасибо заранее
-
Порадьте, будь-ласка, курси для підготовки celpip
-
User Андрей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Никита has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Справа не в тому що очікувати треба ,а так як раніше телефонували вже не можливо. Типу вы вже не можете телефонували, пишіть нам.
-
Подскажите подача личная в Молдове ? Как записаться не могу найти
-
Підкажіть, час запису - того міста де запис? В мене на 11:50 в Оттаві, а на сайті написано що вони з 12:00 працюють.
-
Підкажіть будь ласка, чи є хтось, хто отримував з консульства копію паспорта, який виготовили, але ще не привезли до Канади?
12 Jan 2024, 17:45
405934/438613
10 minutes ago