PR CUAET
-
Есть вопрос, кто знает: я получил номинацию от новой шотландии и уже подался на федеральный уровень. Знаю, что сейчас сроки увеличились. Кто знает, могу ли я параллельно податься еще по EXPERIENCE: EXPRESS ENTRY в Новой Шотландии? Канадский опыт есть в строительные есть и язык высокий. Спасибо 🙏
-
Теж так думаю!
-
Тільки що спіймала слот в Едмонтон, але вже видає тільки с 29 вересня
-
Так. Не всім
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можливо в консульстві виготовити новий закор паспорт, не маючи внутрішнього українського? Можливо на основі вже існуючого закор паспорта.
-
Ми такий отримували минулого року. Можна онлайн заповнити форму чому не можете бути жюрі, ми вказали що не володіємо англ. Можна паперовою формою також їм надіслати, вона у нас була вкладена.
-
Chemical and physical sciences
-
Мама має поставити галочку в полі підопічна особа і тоді вписати дані дитини
-
Я вот помню , когда была эпопея с ковидом, ходила псевдодия. Как вариант, запилить псевдорезерв + визуально такой же, ну и сообщение выводить при сканировании нужное.😁
-
Ви не в мене питали, але відповім, бо щойно також спіймала слот. Ставте дату так як в інструкції 23:59, бо я вчора не звернула уваги на це, то нічого не втходило
-
Скажіть будь ласка, як ви його зловили ? На комп'ютері час змінювали?
-
/report
-
Таке робили. Тому тепер віце консул каже оновити резерв при ньому.
-
Ага - 😂😂😂 Для таких любителів - вони мають спецскан і перевіряють чи він ок чи ні...
-
Можно, только уже писали что ловили на этом, как бы такой вариант не очень интересен, а какие последствия хз🤷♂️
-
Она есть на официальном сайте консульства или посольства где вы делали паспорт
-
Все кто не дождался U4U ломануться на турвизы. Ожидайте падения процента одобрений
-
А якщо вписати дані дитини на англійській, чи буде такий запис коректний?
-
Ви бачите цей слот у Вас в записах ?
-
Останні два тижні я те й робила, що пробувала те, про що писали тут чаті, але лише сьогодні мануально змінила дату і спрацювало. Тепер залишається якось підтвердити цей слот.
12 Jan 2024, 17:45
406147/438628
5 minutes ago