PR CUAET
-
Скаргу надіслано
-
Ви знаєте, я теж можу навести купу прикладів з нашими українцями: і тих, хто спокійно жив в Європі роками і до війни жодного відношення не має, і приїхавших з Криму з двома паспортами, і тих, хто відразу на велфер сів, а за відношення до сплати податків я взагалі мовчу. Але є й інші приклади, і серед наших, і серед інших національностей. Статистики щодо цього немає і бути не може. Тому судити національності за будь-якими прикладами не варто.
-
Я не можу вам написати а особисті… 🥺 Тобто , наприклад , ви змінюєте дату на 30 березня, та змінюєте час на 23:59?
-
Наявність фото обов'язкова для всіх громадян. Правило введи з грудня 2024 року
-
Так а що саме не справедливо?
-
Я зовсім не хочу привʼязувати це до національності. Але якось не справедливо. Хоча в реальному світі справедливості не існує
-
Доброго дня! Ми бачимо всі заявки та обробляємо їх так швидко, як тільки можливо 😊
-
Мне придется подаваться на номинацию снова, так как там немного другая номинация. В Атлантической наверное разницы в номинациях нету, так как обе программы федеральные. У меня именно в этом и проблема, что можно ли подавать на вторую номинацию , которая для федеральной программы, не имеющая отношения к провинциальной, которая уже на руках.