PR CUAET
-
Так в тому ж і проблема що поїхати не всі можуть
-
Ага Зробила ще раз Те таке вікно вискакує коли починаю шукати вільні слоти Перед початком
-
Справа в тому, що якщо роботодавець наймає вас на низькокваліфіковану роботу, і бачить, що у вас PhD, то він розуміє, що ви в нього не плануєте затриматися більше ніж на 1-2 місяці, поки не знайдете щось значно краще. Тобто, зараз вже треба знову починати пошуки нового співробітника. Якщо ж людина бере людину з освітою просто хай скул, то шанси, що ця людина швидко знайде добру, високооплачувану роботу, значно нижчі. І вірогідність, що ця людина залишиться працювати на компанію хоча б півроку-рік, значно вища. Отже, ви самі можете прийняти рішення, що ви хочете, щоб інші бачили у вашому профілі і чи додавати його в резюме. Може, навіть краще на ті дні, коли у вас співбесіда на прибиральника, закрити профіль, а потім його відкрити й продовжувати шукати кращу роботу
-
Ні, я не робила. Ну тож не всі можуть поїхати в Україну 🤷♀
-
Та я так розгубилася шо навіть не зрозуміла🥲
-
@Bungee7 можно дать ссылку на толковый стрим с ютюба? Очень хорошее впечатления от имиграционного консультанта, толковый, много о нашей программе и вообще о ircc, квотах, планах и т.д. 5, 17, 30 и после 50 минут об этой программе, но все в общем легко и интересно.
-
Дякую! Тобто, якщо я вписала прізвище та ім'я дитини, як в закордонному паспорті, англійською, то треба скасовувати слот і шукати по новій? Але ж це лише запис😱😱😱
-
На сьогодні такої послуги немає, однак, зі слів консула, потенційно невдовзі зʼявиться така опція. Адресна поштова доставка виготовленого паспорту буде здійснюватися Canada Post від консульства до власника. До консульства із Україні паспорт приїжджатиме як і раніше - дип. пошта або DHL. Щоб потенційно мати можливість отримати паспорт поштою до всіх документів варто додати передплачний конверт від Canada Post вказавши у ньому свою адресу.
-
Поки я розбиралася то вже все й пропало 😤 Боже дай нам усім сил Бо я вже сива Одного не розумію як хто баче інші місяці бо в мене лише до липня видає
-
Окей, не хотіли правду, отримають брехню :) Прибираю всю освіту і висококваліфікований досвід. Прошу чатжпт зробити резюме під вакансію. Всі хаппі))
-
В мене зараз видає таке… 🥺
-
Доброго дня! Чи може хтось підказати з приводу медичного екзамену, чи потрібно ще раз здавати якщо перший був майже 3 роки тому , а АОR досі немає ?
-
Привіт , підкажіть будь ласка. По програмі Federal Skilled Worker Якщо TEER 0 Англійська 7;6;6;6 Є job offer 1 рік роботи але по open work permit Чи можна подаватися по цій програмі?