PR CUAET
-
Поки я розбиралася то вже все й пропало 😤 Боже дай нам усім сил Бо я вже сива Одного не розумію як хто баче інші місяці бо в мене лише до липня видає
-
Окей, не хотіли правду, отримають брехню :) Прибираю всю освіту і висококваліфікований досвід. Прошу чатжпт зробити резюме під вакансію. Всі хаппі))
-
@sWeeT_baby66 Я би почистила ще історію і кукі, перезавантижила прилад з якого ловите і ще раз перевірила особистий кабінет
-
В мене зараз видає таке… 🥺
-
Доброго дня! Чи може хтось підказати з приводу медичного екзамену, чи потрібно ще раз здавати якщо перший був майже 3 роки тому , а АОR досі немає ?
-
Привіт , підкажіть будь ласка. По програмі Federal Skilled Worker Якщо TEER 0 Англійська 7;6;6;6 Є job offer 1 рік роботи але по open work permit Чи можна подаватися по цій програмі?
-
У меня пишет сегодня, 2 часа назад, да, у него.
-
Бо часу на продовження ВП тільки до березня .
-
Це ви про вчорашній ефір на каналі George K?
-
Вірогідно його профайл не оцифрували або зробили це криво, вам бажано написати в тцк де його списали бо в вас є на руках всі документи і щоб вони виправили. Резерв попросять в консульстві навіть якщо виключений повністю, тому доведеться скачати. (Перевірено особисто в грудні)
-
Не обов'язково брехати. Резюме в наш час можуть бути абсолютно різні. В тому числі й відео-резюме. Ви взагалі можете просто перерахувати ваші вміння і навички просто, щоб зацікавити роботодавця. І чому ви є хорошим кандидатом на ту чи іншу позицію
-
Дякуємо Вам
-
Це уже щось🙌 Гадаю тим, хто хоче податись на продовження ворк-перміту прийдеться їхати і забирати самостійно.
-
Ні, він діє 5 років. Навіть якщо потрібно буде, то вони надішлють запрошення пройти мед огляд.
-
Чистить історію, кукі, перезавантажте пристрій з якого ловите потім заходьте в хромі як інкогніто і по новій
-
Дякую
-
По секрету скажу, таки скоро запрацює, мій паспорт прийшов на дім з консульства Оттави ❤️ Єдине що не спішать вони з відправкою 🤷 так що кому терміново то швидше самому поїхати забрати
-
Мінімум все має бути 7 7 7 7
-
Гляньте гайд 5554 - там будуть деталі
-
А відмінити можна спочатку запропонований, без відміни діючого слота?
12 Jan 2024, 17:45
406272/469305
16 minutes ago