PR CUAET
-
Окей, не хотіли правду, отримають брехню :) Прибираю всю освіту і висококваліфікований досвід. Прошу чатжпт зробити резюме під вакансію. Всі хаппі))
-
@sWeeT_baby66 Я би почистила ще історію і кукі, перезавантижила прилад з якого ловите і ще раз перевірила особистий кабінет
-
В мене зараз видає таке… 🥺
-
Доброго дня! Чи може хтось підказати з приводу медичного екзамену, чи потрібно ще раз здавати якщо перший був майже 3 роки тому , а АОR досі немає ?
-
Привіт , підкажіть будь ласка. По програмі Federal Skilled Worker Якщо TEER 0 Англійська 7;6;6;6 Є job offer 1 рік роботи але по open work permit Чи можна подаватися по цій програмі?
-
У меня пишет сегодня, 2 часа назад, да, у него.
-
Бо часу на продовження ВП тільки до березня .
-
Це ви про вчорашній ефір на каналі George K?
-
Вірогідно його профайл не оцифрували або зробили це криво, вам бажано написати в тцк де його списали бо в вас є на руках всі документи і щоб вони виправили. Резерв попросять в консульстві навіть якщо виключений повністю, тому доведеться скачати. (Перевірено особисто в грудні)
-
Не обов'язково брехати. Резюме в наш час можуть бути абсолютно різні. В тому числі й відео-резюме. Ви взагалі можете просто перерахувати ваші вміння і навички просто, щоб зацікавити роботодавця. І чому ви є хорошим кандидатом на ту чи іншу позицію
-
Дякуємо Вам
-
Це уже щось🙌 Гадаю тим, хто хоче податись на продовження ворк-перміту прийдеться їхати і забирати самостійно.
-
Ні, він діє 5 років. Навіть якщо потрібно буде, то вони надішлють запрошення пройти мед огляд.
-
Чистить історію, кукі, перезавантажте пристрій з якого ловите потім заходьте в хромі як інкогніто і по новій
-
Дякую
-
По секрету скажу, таки скоро запрацює, мій паспорт прийшов на дім з консульства Оттави ❤️ Єдине що не спішать вони з відправкою 🤷 так що кому терміново то швидше самому поїхати забрати
-
Мінімум все має бути 7 7 7 7
-
Гляньте гайд 5554 - там будуть деталі
-
А відмінити можна спочатку запропонований, без відміни діючого слота?
-
Як спитали так і відповіли вам 🤷 бо копію дійсно треба робити з оригіналу а той варіант що Костянтин описує то скан мабуть називається. Очевидно що не хочуть заморочуватися, хіба якби ви описали свою ситуацію що перміти горять ось на днях закінчуються. Дівчина щодня писала то надіслали. Але в них і без того роботи вистачає, скани то їх добрий жест
12 Jan 2024, 17:45
406273/437774
3 minutes ago