PR CUAET
-
Мы были правда в ноябре. Привезли фото с собой на всякий случай. Но ребенка сфотографировали на месте - фото отдали. Дело в том, что тут не угадаешь - в Торонто очень часто не работает фотоапарат и отправляют быстро делать фото, и взрослых также. Так что если не хотите бегать в случае чего - то привезите и фото. Как повезет..
-
Якщо почитати зверху в чаті знайдете помилку
-
Дуже дякую, нарешті записали дружину на новий паспорт👍👍👍👍👍
-
Я питала в консульстві нащо робити резерв якщо людина не військовозобов'язана і має всі документи на руках, відповідь отримала що вони хочуть/вимагають резерв для всіх
-
Тоже самое
-
Отож якщо є канадський паспорт то взагалі по фіг
-
З таким статусом як на моєму фото точно приймають. Але додаток під час візиту попросили показати також.
-
Добрый день. А есть ли какая-то видео-инструкция как пролить ребенку Study Permit для школы? Нужно ли письмо со школы о том, что ребенок там учиться?
-
дякую) хочаб мати уявлення)
-
Так
-
Друзі а хто подавався на подовження візи з середини Канади ? На самому початку було обрати де знаходишся , я обрала Канада і воно дало форму 5708 це як на подовження візитор рекорду а не візи Виходить якщо живеш в Канаді треба все одно обрати Україна ?
-
Доброго дня! Подався на продовження ворк перміту в березні 2024-го року і досі очікую рішення. Вчора отримав відповідь від MP що "eligibility is in required review" і що через це "нормальні строки обробки не застосовуються до моєї аплікації" Чи в когось таке було? Що це може означати? В GCMS ноутсах також бачу Eligibility: Review Required, але нема заміток офіцера в яких написано що саме не так.
-
Цікаво чи будуть продовжувати WP після 31 березня ?
-
Через инкогнито Дию не підтверджує
-
Мені прийшло для сина а досить швидко . А от собі тепер чекаю і тиша
-
Ви маєте прийти за 2 міс до на продовження , як варіант показати що у вас є запис на новий , може одразу і приймуть
-
есть очень подробный гайд на сайте ircc www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5289-sponsor-your-spouse-common-law-partner-conjugal-partner-dependent-child-complete-guide.html
-
Підкажіть, а яку годину виставляти має значення?
-
виза не отменяется пока вы спите. срок действия визы указан на ней
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, як краще зараз подавати на Extension of Work Permit та Extension of Study Permit. Подавати одною заявкою на обидва, чи робити окремі aplicación на кожний?...
12 Jan 2024, 17:45
406374/459061
about a minute ago