PR CUAET
-
Можете почитати гілку : t.me/prcuaet/247885 t.me/prcuaet/484 - там і люди поширюють і фахівці пишуть Або порадимо @OstapBosak
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка якось ліцензованого та рекомендованого фахівця з еміграції. Дякую
-
А коли у вас виданий ворк перміт - в якому році? Ваш коледж не казав вам, що треба податися на стаді перміт?
-
Окремими аплікаціями.
-
Доброго дня. Мабуть вже це питання задавалось але… подаюсь на продовження робочих дозволів (закінчуються в червні)… що робити в дитячим visitor record? Боюсь, що якщо подам одночасно - дитині відмовлять, чи зроблять знову до початку червня … так як мій робочий дозвіл теоретично може розглядатись пізніше…. Як краще зробити? Отримати нові робочі дозволи і податись дитина на visitor record?
-
Ой не факт. Я про грудень...
-
Саме так як написано на сайті. canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Вибачте, можливо про це говорили. A eCOPR приходить куди? В gckey?
-
Лист не могу найти визу открывал два года назад и ещё ни разу не был в Канаде , остался год визы , хотел попробовать приехать к знакомым ,не знаю где его найти думал написать смс на сайт откуда тогда приходили в смс эти листы , Очень вам благодарен!!! Если знаете что то подскажите
-
по тексту так