PR CUAET
-
Коледж мав вимагати стаді перміт, якщо Ваш курс довше 6 місяців. Моя думка просити в коледжа листа про Ваше зарахування і податися на Стаді. Думаю з Вашого боку ніяких порушень не було, адже 1 семестр не триває більше 6 міс. То фактично провчився по воркперміту. Спитайте ще в групі Навчання в Канаді. Там є Anna Plugatyr. Вона працює в університеті і володіє більшою інформацією сподіваюся)
-
не знаю, чи правда, у фб виклали за сьогодні хто отримав P2 Jan 10 Jan 27 Dec 4 Nov 15 Nov 14 Nov 12 Nov 7 x 2 Nov 5 x 3 Nov 4 x 9 Nov 3 x 2 Nov 1 x 4 Oct 24 Oct 28 Oct 29 x 4 Oct 30 x 3 Oct 31 x 6
-
📊 Статистику звернень на біженство в Канаді за 2022-2024 рік за деякими країнами. 🔹 Звернення (Referred) 🔹 Розглянуто (Finalized) 🔹 Схвалено (Accepted) ▪️ Біженство надається тим, хто не може повернутися до своєї країни через переслідування за: ✔️ Релігію, національність, політичні погляди ✔️ Належність до соціальної групи (ЛГБТ, активісти тощо) ✔️ Війну, насильство, тортури ✅ Дані відображають лише офіційно подані заяви, а також можуть включати справи, які були повернуті на повторний розгляд або переглянуті за апеляцією. 🕯 Підписуйтесь на 📱 наш Telegram-канал, щоб завжди залишатися в курсі подій. #UACANADA #PortalUA #NEW #ImmigrationToCanada
-
За виготовлення паспорта сплачується консульський збір у розмірі 172 кан. дол. який оформлюється у вигляді платіжного документа під назвою "money order" в банку, де відкрито рахунок, або будь-якому відділенні Canada Post. Отримувач платежу – «Embassy of Ukraine in Canada». Персональні чеки, готівка, оплата банківською карткою не приймаються.
-
А Сидней вообще выдает ecopr? Или они передали на монреаль все , интересно . Давно не видела что бы Сидней дал кому то
-
Доброго дня усім. Маю питання, може хотось підкаже Ми приїхали два роки і тому і медогляд пройшли. Чи потрібно його проходити заново якщо ми хочемо продовжити ворк перміти ? З Канади не виїжджали, ніяких проблем минулого разу з мед екзаменом не було. І скільки коштує? Нам сьогодні сказали по 300 доларів з кожного
-
Медогляд (аркуш з фото і штрих-кодом) і ворк перміт в поле Client information
-
Всім доброго дня.Така ситуація …в дитини (4 роки)паспорт закінчується в червні.Слот не можу зловити тривалий час.visitor record так само до червня.Як краще зробити в даній ситуації ?продовжити їй паспорт(але пробувати ловити слот на новий паспорт ) ? І чи можу я продовжити їй visitor records по продовженому паспорті? Не хочу пролетіти з садочком.Підскажіть будь ласка ,може хтось щось знає .Дякую🙏
-
стверджують, що це екопри за сьогодні
-
UCC как и админы этого чата видят свою миссию в том, чтобы защищать Канаду от украинцев. Банится любое сообщение с призывом объединятся чтоб давить на гавермент. Причем, банят те, кто успел урвать PR, не испытывая при этом никаких этических сомнений. По теме ветки. Изучал миграционные программы США и оказывается у них отдельные от остальных очереди для индусов и китайцев. Если у всех очередь с 2023, то у индусов очередь с 2012. Во как! И только либеральная Канада и ее мощная украинская диаспора выступает категорически против привилегий для украинцев. Думаю что не долго этому осталось. Наибольшие шансы одобрения H&C после прихода консерваторов и выдворения всех этих фриляндей из парламента
-
А нельзя чтоб этот был нейтральным?
-
Д.д Буду ВІДМІНЯТИ слоти. В Оттава 25 лютого о 09:50 24 березня о 16:00 В Торонто 27 травня о 09:40 та 10:00 Надіюсь хтось спіймає