PR CUAET
-
А Сидней вообще выдает ecopr? Или они передали на монреаль все , интересно . Давно не видела что бы Сидней дал кому то
-
Доброго дня усім. Маю питання, може хотось підкаже Ми приїхали два роки і тому і медогляд пройшли. Чи потрібно його проходити заново якщо ми хочемо продовжити ворк перміти ? З Канади не виїжджали, ніяких проблем минулого разу з мед екзаменом не було. І скільки коштує? Нам сьогодні сказали по 300 доларів з кожного
-
Медогляд (аркуш з фото і штрих-кодом) і ворк перміт в поле Client information
-
Всім доброго дня.Така ситуація …в дитини (4 роки)паспорт закінчується в червні.Слот не можу зловити тривалий час.visitor record так само до червня.Як краще зробити в даній ситуації ?продовжити їй паспорт(але пробувати ловити слот на новий паспорт ) ? І чи можу я продовжити їй visitor records по продовженому паспорті? Не хочу пролетіти з садочком.Підскажіть будь ласка ,може хтось щось знає .Дякую🙏
-
стверджують, що це екопри за сьогодні
-
UCC как и админы этого чата видят свою миссию в том, чтобы защищать Канаду от украинцев. Банится любое сообщение с призывом объединятся чтоб давить на гавермент. Причем, банят те, кто успел урвать PR, не испытывая при этом никаких этических сомнений. По теме ветки. Изучал миграционные программы США и оказывается у них отдельные от остальных очереди для индусов и китайцев. Если у всех очередь с 2023, то у индусов очередь с 2012. Во как! И только либеральная Канада и ее мощная украинская диаспора выступает категорически против привилегий для украинцев. Думаю что не долго этому осталось. Наибольшие шансы одобрения H&C после прихода консерваторов и выдворения всех этих фриляндей из парламента
-
А нельзя чтоб этот был нейтральным?
-
Д.д Буду ВІДМІНЯТИ слоти. В Оттава 25 лютого о 09:50 24 березня о 16:00 В Торонто 27 травня о 09:40 та 10:00 Надіюсь хтось спіймає
-
Отримати спочатку ваші ворк перміти, а потім на основі ваших податися дитині на візітор рекорд.