PR CUAET
-
Здравствуйте! Если нет PR, а только Work permit, это не проблема? Одобряют?
-
Загружаєте результати старого медогляду, але будьте готові до того, що вибірково офіцер має право запросити пройти новий медогляд (як для пермітів так і для ПР стосується). Відсоток не великий, але поодинокі випадки бувають.
-
Мані ордер 172 долл для дорослого і 53 долл для дитини до 16 років, в canada post чи банку, Pay to: "Embassy of Ukraine in Canada", Sender: ваше ім'я та прізвище.
-
З якої країни спіймали?
-
Якщо ви не збираєтесь виїджати за межи Канади (туди сюди), то вам віза ні до чого. WP це ваш легальний статус.
-
Добрий день! Як і в багатьох, у нас є проблема: у чоловіка закінчується паспорт, а військового квитка на руках немає — він його свого часу не забрав, бо думав, що не знадобиться (У ТЦК, Це було вже дуже давно, і через Дію не вийде, тому що, наскільки я зрозуміла з його пояснень, його просять з’явитися для переперевірки.) Що робити в такому випадку? Як продовжити робочу візу або паспорт? Також питання: наша заявка на OINP розглядається вже майже рік. Чи є в групі такі ж "щасливчики"? Коли вам схвалили заявку?
-
Скажите пожалуйста, какие документы сейчас нужны для подачи на гостевую визу? Спасибо большое 🙏🏼
-
Незнаю, я в календарі не бачу🥺 Сподіваюсь в чергу очікування пішло
-
это очень индивидуально. Но отсутствие PR не является преградой - лично знаю людей, которым одобряли с WP только
-
Доброго дня, хто підкаже, якщо віза закінчується в листопаді, а ВП в квітні 26 року, то треба переподаватися на візу чи можна працювати з актуальним ВП?
-
Подавати будемо з Канади в одній application,але мені потрібно буде виїхати на 3 місяці.буде в мене reject from officers?
-
Дуже Дякую !!!
-
Дякую,думала комусь добро зробити... нехай комусь пощастить
-
27 вже зайнято?
-
Тегніть еміграційного консультанта, він вам точно порадить
-
В налаштуваннях 25.02.2025
-
А можливо не здавати свій старий паспорт, при оформлені нового ? в мене там віза США і я буду перевклеювати її з старого в новий
-
Ну самі подумайте, щоб записатися на візит (зловити слот) вам треба пройти авторизацію (неабияку) з вашими особистими конфіденційними даними і тд і тп.
-
З Канади, в грудні. Ще коли потрібно було час Укр. виставляти і в 00 заходити
-
Як ви це зробили? Тільки до липня показує 🫣
12 Jan 2024, 17:45
406498/439171
3 minutes ago