PR CUAET
-
Якщо у людини стоїть штамп він вже не військовозобовʼязаний
-
Тут речь о нотариусе
-
Я маю на увазі OINP через ЕЕ Там є стріми які завязані на роботодавцю, а є такі які завязані на балах в ЕЕ і роботі минулій (по деяких стрімах треба досвід в ОНтаріо, а по деяких, як Human Capital навть не обовязково Онтарійський досвід)
-
Оскільки хороша професія, шукайте роботу по всій Канаді, де знайдете там і будете імігровувати. В більшості провінцій з job offer по IT будуть хороші варіанти. Навіть і ON and BC (хоча там не без нюансів по ЗП, та вимогам до роботодавця)
-
Читайте закон
-
Вітаю. Є хтось в чаті, хто вже отримав запит на медицину? Або щось наступне після здачі біометрії?
-
Так, я ж написала що OINP
-
По OINP Human Capital - навіть не обовязково мати Онтарійський досвід, якщо балів вистарчає
-
Якщо через ЕЕ, то роботодавцець не обовязковий
-
Якщо у військовозабов'язаного хоть десять штампів пмж або паспортів інших країн, його ніхто не випустить.
-
В Онтаріо, якщо через ЕЕ то від 475+ шанси непогані, або з job offer якщо по внутрішній шкалі десь від 45+ балів
-
IMM 0008 Contact information
-
Група до речі не моя. Я тут учасник, як і ви
-
Тут практично усі подали самі. Все реально. З початку зрозуміти в якій провінції ви живете. Зайти у ту гілку, там повно інформації в закрепах на різні програми від ircc. Прочитати і вибрати свою. Якщо чогось не зрозуміли, написати там, вам скинуть
-
Що не повернулися. Я тут з 2015го, але мої обовязки Українського громадянина ніхто не відміняв. Якщо буде повістка, то я маю кинути свою сімю в Канаді без доходу і порїхати воювати ...
-
Почитайте будь ласка гілку)
-
Картка потрібна тільки для перетину кордону в основному. Тому якщо жити в Канаді і немає потреби кудись їхати, то і картку теоретично можна не поновлювати. Статус від цього не пропадає автоматично
-
Вам ответили в ветке Квебек
-
Вам написали в ветке Квебек. Старайтесь во всех ветках сразу не писать.
-
Якщо в Канаді є аналог, або якщо є міжнародний розшук - це може впливати
12 Jan 2024, 17:45
Post 4065 of 389554
less than a minute ago