PR CUAET
-
В портал 2 не треба дати на фото. Ви просто підгружаєте фото, яке буде в вас на самій пр картці.
-
Стади пермит это ответственность студента, колледжу пофиг, как и то что потом этот студент не сможет работать.
-
Дякую за відповідь!
-
Підходить. Було прийнято тимчасове полісі, що медогляд діє (за деякими виключеннями) пять років.
-
Так
-
Я чому питаю, бо потрібно забирати коли статус прибув до "ЗДУ",я честно кажучи вже не знаю їхати забирати чи ще чекати ...
-
Еще нет полного списка городов которые одобрили .Но знаю , что Вернон будет участвовать и слышала на местном уровне , что Вернон одобрили .
-
От фартова ваша подруга!
-
Як пішов, так і зупинився🤷♀
-
t.me/prcuaet/39128 Ось є гілка для цього дозапиту. Резерв не потрібно. Максимум листа пояснення надасте
-
Народ, хто реєструвався в цьому трекері ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/login Там якісь танці з бубнами треба? Номери UCI/справи брав з листів офіційних, імя своє теж ніби пам'ятаю ще, а зареєструватися не можу
-
Ми подавалися самостійно, використовуючи інформацію з офіційного сайту. Там доступні детальні інструкції щодо заповнення кожної із форм. У кожній формі зазначено, коли необхідно вказувати імена англійською мовою, а коли додатково мовою оригіналу ( тобто обома мовами), де писати None, де Not Applicable.
-
20 днів Бажаю всім успіхів швидко отримати work permit! ❤️
-
:) .Це точно. Згадався анекдот відразу. - А це правда, що Іван виграв машину в лотерею? - Правда. Тільки не машину, а тисячу гривень. І не в лотерею, а в преферанс, і не виграв, а програв ...
-
Стрім для працівників працює поки без змін. Для студентів поки на паузі.
-
Я так розумію той, хто отримав Портал 2 в січні то треба закрити ротяки і тихенько стати у чергу ))
-
Добрий день, чи продовжують загран паспорт як що пише «порушення правил військового обліку» Вище знайшов що хтось в грудні успішно все зробив з такою ситуацією в Оттаві Чи є в когось якась інформація? 🙏 дякую
-
Просто не працює чомусь
-
Расскажите, пожалуйста, о своем опыте получения нового паспорта для мужчины, которого нет в базе Обериг (QR-код не генерируется)? Кому писали, кому звонили. Это будет очень полезно.
-
Очень люблю эти истории про подругу, куму и т.д. Просто бомба😃
12 Jan 2024, 17:45
406601/458379
4 minutes ago