PR CUAET
-
Там одновременно на трп и вп подаетесь по почте
-
Зновусь чоловіки кидають всі свої проблеми на дружин😁 Через Резерв+ оновити дані можна
-
У мене питали референс новий. Додала ще останні 3 пейстаби)
-
В Резерв+ з'явилась функція що можна змінити адресу, зробіть це.
-
Калгарі
-
Ні через банк підтягнулася українська адреса
-
Слоти голубі є, навіть після того як перезавантажив сторінку, але підтвердити не можна.
-
Я вночі отримала слот. Відключала автоопределение времени и часовий пояс по геоданным. Та вручну виставила серпень 00.00. Відразу слоти показало.
-
Якщо вказали Канадську адресу то не повинно бути повістки.
-
А якщо у мене тут батьки, сестра, та дівчина на ворк перміті до 2028 ? Чи це ніяк не впливає?
-
Ви новий паспорт на продовження WP не збираєтесь подавати?
-
Тоді залишається тільки через дівчину, але наскільки знаю їм треба докази що ви подружжя умовно, навіть якщо не розписані, нічого
-
Питання до модераторів - інфа про те, що вереснева 2025 р аплікація отримала в січні АОР, коли більшість поданих раніше чекають - видалена як не за темою?
-
Это нужно смотреть на сайте Вашего города. Например, в моем городе были правила, что ты должен жить и работать только в этом городе, но к примеру, в другом городе где живут мои друзья, то там можно было жить и в County тоже.
-
Податися на основі ворк перміту батьків - це лише тоді якщо вам до 22років.
-
нажаль щоб дати ворк перміт треба їм ваш паспорт чи TRP оформляти. Але коли отримаєте паспорт, наче ви зможете подаватись на продовження свого ворк перміт на основі вашої дівчини (але мабудь, їм може знадобитися щось більше ніж статус дівчина, типу живете разом як муж та жінка) Але щось до цього вже мелькало, що якісь вже ввели ліміти на продовження через дружину і тд, треба перевіряти актуальну інфу. Щодо батьків не знаю, наче ні, тільки програми возєднання (АЛЕ честно кажучи це я просто переказую що читав сам з чатів) Як воно насправді не знаю, кожен кейс унікальний )
-
Дякую , буду пробувати
-
коли отримаю його, тоді і подивимося на обставини, до 31 березня, фізично не встигну🤷♀️
-
В мене стоїть українська часова зона, не майбутня. З кимось таке траплялося?
-
Там спочатку верифікація проходе через банк а що далі можете будь ласка сказати.
12 Jan 2024, 17:45
406661/467030
3 minutes ago