PR CUAET
-
Тоді залишається тільки через дівчину, але наскільки знаю їм треба докази що ви подружжя умовно, навіть якщо не розписані, нічого
-
Податися на основі ворк перміту батьків - це лише тоді якщо вам до 22років.
-
нажаль щоб дати ворк перміт треба їм ваш паспорт чи TRP оформляти. Але коли отримаєте паспорт, наче ви зможете подаватись на продовження свого ворк перміт на основі вашої дівчини (але мабудь, їм може знадобитися щось більше ніж статус дівчина, типу живете разом як муж та жінка) Але щось до цього вже мелькало, що якісь вже ввели ліміти на продовження через дружину і тд, треба перевіряти актуальну інфу. Щодо батьків не знаю, наче ні, тільки програми возєднання (АЛЕ честно кажучи це я просто переказую що читав сам з чатів) Як воно насправді не знаю, кожен кейс унікальний )
-
Я получил документ о валидации диплома от WES, нужна ли мне ещё одна копия специально для PR, или хватит одного экземпляра, если я больше нигде не планирую его использовать?
-
Адміністрація: Ваше повідомлення розміщено в Хронології. Флуд, який спричинила ваша новина, разом з «адекдотами» було почищено.
-
Здравствуйте! Работодатель готов подписать бессрочный рабочий контракт, т.е. без конкретной даты окончания. Какая формулировка там должна быть, вместо этой даты окончания?
-
Українська програма
-
А що саме ви писали до консульства? Там треба щось їм ще висилати? Сама чекаю - тиждень тому оплатила DHL, і тиша
-
Це Торонто? В мене теж саме