PR CUAET
-
Ми не будемо стверджувати правда це чи ні, саме тому перенесено в Хронологія з вказанням програми & автора Хто має бажання - най пишуть і питають напряму. Надалі, будь ласка, не продовжуємо дискусію і домисли‼️‼️‼️
-
Я був би радий, але як я розумію якщо подам дві анкети - нову скоріше за все видалять з приблизно такою причиною "[X] Administrative withdrawal. You already hold an open work permit valid until YYYY/MM/DD."
-
@prcuaetua Вадиме, вітаю! Підкажіть, будь ласка, а яким чином зараз можливо перевірити статус розгляду гостьової візи в Канаду (подавалися 20.06.24 з України, але власного кабінету не маю)? Є application and biometric and unique client numbers. Дуже дякую.
-
Це має бути номер вашого паперового ворк перміту - там буква U і потім 9 цифр.
-
Вы 10 цифр вводите, а надо 9
-
такой withdrawal теоретически может быть с любой анкетой, если у вас есть действующий wp на руках у вас есть право подать на wp до марта и по инструкции ваш текущий вп может быть действителен более года. я вас не уговариваю, но я бы сделала именно так, тк вы не на security застряли, а на eligibility. это может быть просто глюк, вася кнопку забыл нажат, несовершенство системы и тд. а сейчас со сроками в 2 недели рассмотрения, там очень похоже, что AI помогает разгребать свежие анкеты, тогда как старые тупо сидят в бэклоге и туда никто не заглядывает.
-
Чи думаєте що необхідно також якось пояснити ситуацію, і навіщо роблю другу подачу коли вже є заявка? (і як це можна було б пояснити)
-