PR CUAET
-
Было бесплатно ДО марта 2024, сейчас нужно платить
-
Ми не підходимо под єледжебилити
-
Дякую за інструкцію! Роблю все по крокам і вже після зміни дати та часового поясу, жму далі, думає та каже, що сорян, все зайнято або навіть пише, що "видалимо всі данні" і знов перекидає на початок, тобто не показує навіть сірі слоти. Просто пропонує записатись в чергу. Щось підкажете в цій ситуації? І з телефону і з компа така ж сама ситуація.
-
Доброго дня шановні! В мене питання ,у сина закінчуються WP в жовтні 2025,приїхали до Канади в жовтні 2022 .Дуже різниця інформація стосовно чи безкоштовно до 31 березня він може податися на WP?Бо одні говорять ,що це безкоштовно, а другі ,що ні.
-
Син вивчає французьку і я дуже рекомендую дану школу
-
Скажіть будь ласка , а продовжити вже продовжений паспорт можна, чи тільки один раз можливо?
-
Вопрос: муж въехал первый раз в Канаду в 2017 году по визитор визе? Писать эту дату в 5710 когда первый раз приехал в Канаду?
-
То краще перезапишіться
-
Якщо прийшла в Торонто недавно то Едмонтон також скоро
-
Вже пройшов день, але дякую, буду чекати Є сумніви чи взагалі він підтвердився та чи записана я у системі
-
Ви подаєте онлайн, оригінал лишається у вас. Вам повинні були прислати на емейл і по пошті
-
Дайте пожалуйста ссылку на видео
-
January 3 2024 - EOI January 30 2024- LLA April 29, 2024- Nomination received May 3, 2024- Аpplication for PR September 3, 2024- AOR September 6, 2024- Biometrics request September 16, 2024- PAL September 20, 2024- Medical results October 16, 2024- Military request October 22, 2024- FD October 24, 2024- Portal 1 November 4, 2024- Portal 2 January 29, 2025- eCoPR
-
Я вже на Р2
-
написала в табличке
-
Вітаю, ви через апостиль робили? Підкажіть вартість і яка процедура
-
Там свої закони в Єдмонтоні - Інші консульства на чув такого .. На сайті в них що пише ? Не треба - тикайте це їм і все
-
А це потрібно зробити терміново, на завтра!
-
Вы неправильно делаете. Вот моя инструкция. -Ваша задача 1. Поменять время на киевское и 2. Когда вы заполняете все вопросы и остаётся последний шаг вы не кликаете а переходите в настройки компьютера и МЕНЯЕТЕ ДАТУ на месяц вперёд ( или больше) потом опять заходите на страницу консульства и кликаете последний шаг. Откроется календарь и дальше ищите с сентября были слоты
-
Так, Эдмонтон. Ми це не зробили, і що тепер і як робити я не знаю (((
12 Jan 2024, 17:45
406730/467035
6 minutes ago