PR CUAET
-
Update: 22.1.23 подача 25.05 AOR +запрос на био 11.06.24 сдача био 29.01.25 запрос на милитари
-
До порталів чи після, на якому етапі то знову питали?
-
Дуже шкода, але так. А де вони зареєстровані в Канаді? У мене син IT теж.
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, лювлю слоти і видає ось таке, що це значить і що далі робити?
-
Приходить меншій кількості людей лист на пошту, то не проблема зовсім!! головне що є в мої візити
-
Не треба - то що і казав - не чув ні від кого - думав ,вони вже щось своє придумали
-
Всім доброго дня! Хотів спитати у людей у яких був досвід з народженням нової роботи через нову декларацію. Чи можете сказати, чи важко було знайти роботодавця який буде готовий підписати декларацію?
-
так
-
Сьогодні написала в Консульство, та дзвонила, але без відповіді(((
-
Не політкоректно Не забувайте, в якій країні ви проживаєте, з якими традиціями і в якому статусі
-
так в тому то і річ що скоріше за все що ніде не зареєстровані, можливо вони працюють по noт-resedent employer программі або щось таке
-
Можна Вас запитати у приватні
-
В мене тільки тут показує запис, це там він і повинен бути, бо я щось вже нічого не розумію? Чи це має бути там де, в мене пише запис у чергу?
-
Ви відповідали офіцеру імейлом на дозапит мілітарі? У нас такий дозапит був місяць до вас. Чекаємо еліджібіліті!
-
Доброго дня. Чи хтось писав щемливого листа до консульства в Едмонтоні щоб надали цифрову копію паспорта? Скільки часу чекали на відповідь?
-
Якщо ми будемо політкоректними, то через рік в цій групі буде в два рази менше людей.
-
Всем привет! Друзья, сбросьте пожалуйста dependant form (это надо в конце уже подкреплять, что типа муж не против подавиться со мной😁). Друг у кого под рукой! Спасибо!
-
Це усіх так, чи тільки в мене?
-
Везде проставить, что не служил, этого достаточно
-
Міграційні служби світу мають між собою тісний зв'язок і країни обмінюються даними постійно. А як ви думаєте IRCC пише що ви вказали невірні дані про подорожі ? Звідки вони це знають? Навіть якщо на день помилитися
12 Jan 2024, 17:45
406765/444584
about a minute ago