PR CUAET
-
Якщо ми будемо політкоректними, то через рік в цій групі буде в два рази менше людей.
-
Всем привет! Друзья, сбросьте пожалуйста dependant form (это надо в конце уже подкреплять, что типа муж не против подавиться со мной😁). Друг у кого под рукой! Спасибо!
-
Це усіх так, чи тільки в мене?
-
Везде проставить, что не служил, этого достаточно
-
Міграційні служби світу мають між собою тісний зв'язок і країни обмінюються даними постійно. А як ви думаєте IRCC пише що ви вказали невірні дані про подорожі ? Звідки вони це знають? Навіть якщо на день помилитися
-
Дякую!)
-
У мене був такий запит
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, якщо паспорт вже готовий і в дорозі, я бачу його в Дії, чи можна подати на продовження Work Permit з витягом паспорту з Дії?
-
Ні. Паспорт надійшов тільки сьогодні, а я писала їм місяць тому назад
-
А сколько по времени занимает, приблизительно? Продление визы?
-
Приходить меншій кількості людей цей лист підтвердження на пошту, то не проблема зовсім!! головне що в мої візити є
-
Ок, це вже з переляку)))
-
Можливо щось вже змінилося, але раніше Резерв+ не давав можливість навіть увійти, якщо тобі не виповнилося 18. Зараз там немає функції стати на облік. Не знаю, як це повинно працювати
-
А Вам є за що такий запит? Бо я жінка-медик. Сиджу гадаю, пронесе-не пронесе без дозапросу? Хоча я навіть військову кафедру не проходила…🤨
-
У Вас паспорт вже був доставлений до консульства?
-
Підкажіть будь ласка, якщо пощастило спіймати слот на 13 жовтня ( це виявляється день подяки) чи буде в цей день Консульство?
-
Спасибо
-
Так, 100
-
Куди повинно прийти підтвердження, що я записалась на послугу, на сайті е- консул видає вікно, що ваш запис на таку то дату і час, але підтвердження ніде немає.?
-
Мені відповіли на слідуючий день!
12 Jan 2024, 17:45
406780/443387
4 minutes ago